torsdag 11 december 2008

Andra seriematchen

Andra matchen spelades borta mot Brynäs/Sik (låter som psyk, hoho), som har satt ihop nå lag. Brynäs som vi mötte förra säsongen har gått upp till division två, men som inte klarar av att spela där eller nåt sånt spelar nog i det här nya laget. Men vi fick reda på efter matchen att många av dem spelarna vi mötte skulle spela i division 2 laget dagen efter. Det var synd att matchen var så sent på kvällen bara, den började 17.50.. Inte fick jag åka med Micke och Andreas i lastbilen heller haha. Jag hade missat något fick jag höra av Emelie efteråt..

I första perioden så har vi lite problem i egen zon. Dom åker och en meter ifrån och petar lite med klubban. Vi åker inte ända fram, vi tar inte dom sista 3 skären. Men framåt ser det bättre ut, vi skapar ett par tre farliga lägen. Men SIK är det bättre laget i första perioden.
Vi tar upp det där sakerna i period pausen och sen går vi ut och gör en jätte bra andra period. Nu är det 100% i varje närkamp. Vi skapar ett väldigt bra tryck dom första 5-6 minuterna. Sen på en kontring tar SIK ledningen efter att vi tappat lite folk i anfallszon. Men jag låter samma spelare stanna kvar och lyckas kvittera 40sek efter deras mål. Det är Hanna H som stänker in 1-1 målet med pass från Elna. Vi fortsätter at trumma på och spelet är jämt, sen efter 16.46 gör Elna seger målet. Ett riktigt kämpar mål. Jag tycker det är riktigt starkt av laget att göra en sådan bra andra period och att hämta upp ett 1-0 underläge till vinst med 1-2.
Skotten: 21-16