måndag 22 december 2008

Lucia 08

Förr om åren har vi alltid haft Luciatåget innan riktiga Luciadagen är men i år blev det istället efter.. Här kommer en fotokavalkad:Therese går loss på glittret :DTessa fixar med skridskorna.Mathilda, haha :DSådär ja! ;) Den där grejen satt i Luciakronan från början lite roligt om det hade suttit kvar sen..Emelie och Elna.Roliga Mathilda :DGruppbild. Oerhört snygga vi är! Man känner sig inte lite för gammal inte, men SKOJ det är det. Det kan ingen ta ifrån oss.Sa jag SKOJ? Den här bilden är så SKOJ det blir <3>

Måste ju säga att mitt svar till Mathilda på Bilddagboken tidigare under dagen var lite skoj det med.

vem är lucia?:O - Mathilda
Det får vi ju inte tala om.. ;) Men jag tror hon som blev framröstat kom fram till igår att hon kunde vara Lucia, fast jag är inte säker.. Fast först sa hon att nyponsoppan (:D)skulle vara istället.. Så jag vet inte :P Jag har inte ens nå Lucia linne så vet inte om jag kan vara med ens. - Jag Hennes svar tillbaka var ju lite gulligt också: DU SKA VARA MED PUNGT SLUT!

:)

Mathilda tyckte att jag skulle åka själv dem ville jag inte, inte hon heller. Sen skulle jag åka med henne och Therese tills vi kom på att det vore bättre om jag åkte med Elna och Emelie eftersom vi var lite mer i samma längd. Så vi tre åkte längst bak på vårat jättelånga Luciatåg ;)Här är vi! Jag skrattade hela tiden nästan. Och så syntes jag lite bättre på läktaren än vad jag trodde, haha. Johnnys pappa hade berättat för Syster att jag skratta mycket ;DLite mörkt men, väldigt vackert ändå.. Jag har aldrig varit så mycket för att stå still så blev lite dansning där nere också, som syntes lite bättre än vad jag trodde det gjorde det med.. "Du diggade ju" eller nåt sånt sa Andreas till mig efteråt ;DMaddis får sin Luciapresent :) Sista låten hackade skivan, HAHA. Pinsamt. Och tomtarna visste inte dem skulle åka tillbaka så vi där bak fick vinka till dem att dem också skulle åka när vi åkte tillbaka. "Vi kommer ju komma sist" - Elna till ¨mig och Emelie för att vi var lite efter dem andra i luciatåget, men vi åkte sist i tåget så självklart skulle vi komma sist ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Sjukt fin bild på er Lucior!