tisdag 23 december 2008

Fjärde seriematchen

I lördags åkte vi så på borta match till Njurunda utanför Sundsvall. Den blev inställd förra gången. Tittade på Offside och Sunes Jul på vägen dit, två favorter. Andreas hade inte sett någon av dem. Hur kan man inte ha sett Sunes Jul..? ;P "Jag vill också vara med på Barty"Vi hade väldigt svårt att få ihop ett lag till matchen men jag lyckades få ihop 9st utespelare och en målvakt som aldrig stått en match. Eftersom va had flyttat den här matchen så valde vi att åka upp och göra ett försök att spela. viket vart väldigt kostsamt på dom spelare som var med. Agneta gick av efter 17 minuter i första perioden så vi spelade på 8st resten av matchen. När vi åkte hem så fick vi stanna i Gävle med Elna för det vissade sig att hon hade fått en hjärnskakning. 4st av dom andra som spelae matchen kunde inte träna igår pga förskylningar så det kostade på att åka med så några.
Men dom som ställde upp gjorde det väldig bra efter alla omständigheter. Vi får spänna musklerna när vi möter dom hemma istället.
Målskyttar: Hanna & Therese I
Skott: 24-29
Vi var några mindre än dem..

Jag gjorde mål, fast när det hände trodde jag att det var Petra Larsson som gjorde men sen så sa dem att det var jag. Vi båda stod framför mål och försökte trycka in pucken, så jag har ingen aning. Men mål som mål. Gjorde sen assist till Thereses mål, men som jag tror inte kom med i protokollet. Men mål som mål. Det är riktigt kul att spela hockey på mitt sätt som jag gör nu för tiden. En viss M.Sandelin skulle nämna Per Ledin här, kanske finns en del likheter jag vet inte.. Det var roligt framför deras mål en gång eaf, och jag ramladepå nå vis över deras målvakt, som blev galen och slog mig och Maddis kom dit och blev arg och jag råkade säga, det finns medicin för sånna här problem till målvakten.. ;) Hellre ökänd än okänd, hoho. Var roligt förrut när Elin A sa att hon inte ville möta mig på isen, och om hon gjorde det skulle hon bli galen på mig..

Satt bakom Mathilda och Therese på bussen väldigt långt fram, nära teven. På vägen hem tittade vi på Grinchen som jag tagit med mig för Mathilda verkade tycka den var så bra. Stannade på McDonalds på vägen hem, Therese och Andreas var bara lite roliga då, haha :] Jag kände mig ju lite duktig när jag visste att Sundsvall låg åt fel håll ;) (Tack Maria..) Men det var en rolig resa! Jag gillar långa bortamatcher. Kul när Mathilda trodde att jag tittade på henne fas ja typ sov och hon gjorde miner mot mig, haha. Sen kul när hon fick tråkigt och väckte mig och Therese.. Och alla gånger nyponsoppan nöp mig i kinderna :P

Inga kommentarer: