tisdag 23 december 2008

Gävle

I torsdags åkte jag och Mo till Gävle. Skulle klara vårat mål och julhandla lite. Blev lite snabbshopping denna dag med. Köpte två par tigths, röda och turkosa. Köpte lika som Mo men dem var ju så billiga! Köpte även en jättecool t-shirt och en mysig grå huvtröja med lila kanter. Precis mina färger. Blev mest julklappar till mig själv ;) Men köpte det jag skulle till dem riktiga julklapparna också.Åt mat på Java gjorde vi också, samma som alltid så klart. Gooott. För att klara vårat mål gick vi på två biosar den dagen. Eller Mo klarade målet redan efter första. Första bion vi såg var inte så där jättebra, Vicky Christina Barcelona. Men den var väldigt speciell, det får en pluspoäng för!
Blev lite popcorn kort där i väntan på att nästa film skulle börja. Det tyckte massa ungar som gick förbi var roligt, haha. "Bilddagboken" :D
Nästa film var en Hannafilm. The Wackness, väldigt speciell den med men Hannaspeciell :) Mary-Kate Olsen hade en rolig roll i den som Onion. Mycket roligt var att han som tog våra biljetter kom ihåg oss från förra bion vi gick på men vi kom inte ihåg honom.. "Så ni kör en till på en gång! ... Ja, det är ju lite blåsigt hemma..." Sen var vi ensamma i biosalongen. Lite coolt! Efter en stund kommer samma bionisse in i salongen igen och säger: "Vi har haft lite problem med reklamen så vi kommer starta filmen direkt istället. Men ni såg ju reklamen på förra filmen så ni missar ingenting!" Hahhaa! :D Satt en stund längst fram, äntligen! Och på slutet la vi oss längst upp på sofforna.. Man ska vara ensam när man går på bio!
Sen fick vi vänta en timme på bussen som skulle ta oss hem, men det var en fin och rolig dag och vi slog vårat mål att se 15 bio filmer det här året! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fiin dag i fiint sällskap, fiina skor, fiin mat, "fiina" filmer och fiina citat! :)