onsdag 17 december 2008

Julbord och julshowen

Efter träningen i fredags duschade vi snabbt och åkte sen till Folkan för julbord och julshowen. Elna fixar sig :DHockeyfolk fixar sig :D
Visade för Krisse hur vi skulle åka på Lucia. Ni förstår va?
Therese är rolig :D
Lite fotofight med Elna :D
På folkan. Det var god mat. En del av det eaf. Som potatissalladen, och potatisen. Fast tog ändå lite för många. Och prinskorvarna så klart.
Jag känner att dem vill vara med på kort :DRätt trångt vid det andra bordet må jag säga :D

Julshowen var lite seg. Lite för mycket dans och lite för lite sketcher. Eller förretsen, det kansket var rätt bra mängdnivå på sketcherna. Men roligt att se Klara dansa eaf, hon är riktigt duktig. Hon var med i första numret och gick bland publiken och jag ropade lite tyst heja Klara, efter showen sa Klara att hon hade hört det, haha.

Fredrik och Micke B var roligast eaf. Lunka hade lånat ut saker till showen, bland annat ett par inlines. Han blev lite utsatt där ett tag, och jag var lite fult rolig när jag frågade om en var hans borsa vid ett annat bord. Vi blev nämnda några gånger också och Julia fick läsa på en lapp där det inte stodnågonting på för en i publiken trodde att Micke B läste på lappen det han sa. "Hon kan ju inte ens läsa" sa en i publiken då. Det var nog roligast av allt. Eller när Lunka sa efter att pausen var slut "Tänkt positivt" för att jag i pausen sagt att det var väldigt segt. Och så fick man ont i nacken för man lära sitta och vrida på huvudet hela tiden. Plus var jag riktigt trött.

Sen kom överraskningen. Tänk vad roligt det hade varit om det var en sjungade Spar-Arne :D Men det var det inte. Det var en komiker som varit med i nå program på Kanal5. Han var rätt rolig. För att vara komiker. Men ja, komiker är ändå komiker. Alla kör samma tråkiga stil.

Sen blev det att åka hem. Var match dagen efter. Annars hade man kunnat stanna för det var disko sen. När vi hämtade jackorna såg jag Fredrik och sa hej och att han var jättebra. Sen kom han fram och pratade lite och frågade vem som var bäst i laget. Han hade tyckt att det sett lite tomt ut vid ena bordet.. Undrade om vi hade några avbytare :P Elin A sa att jag, Elna och Emelie var bäst tillsammans. Första femman! Sen blev det en rolig återförening mellan han och Emelie, haha.Skrev riktigt fina saker på Elins bil sen. Dem var inte så uppskattade, jag förstår inte varför. Blev lite snöbollskrig också. Sen kom tränar Micke och Krisse, så vinkade och sa hejdå till dem. Då trodde en kille som stod närmare att jag vinkade till honom så han såg glad ut och vinkade tillbaka. Men jag missade det, men Petra berättade det för mig, haha. Sen tyckte dem jag skulle ta hans bilnummer när han åkte iväg ;D

Inga kommentarer: