måndag 15 december 2008

Veckans skolaa..

Skickade sms till Olov i söndags och frågade om dem bestämt någon tid för att börja spela in tredje labben, men det hade dem inte men han skulle fråga dem andra på måndagen. Blev bestämt att mötas i skolan på tisdagen för att göra en remix låt av ljuden från våran film, haha. Dem får fina idéer dem ibland ;) Victor fick gjorde ett bra jobbb och fick tillslut till en rolig remilxåt :D Roligt att lärare Robban kom dit under tiden för att se om det var någon grupp som höll på med sin film som han kunde hjälpa. Sen skulle dem börja spela Kod, så drog jag hem :P

I torsdags skulle vi börja filma. Det gick ju bra. Kom dit vid ett, för dem hade matte på förmiddagen. Eftersom vi ska ha med en tårta i filmen lära vi införskaffa oss sprutgrädde. Så gick bort till stan och skaffade det och godis."Åh, godis med musik i" - SkäggMartin aka andra Gud när det var musik vid godisen. Sen köpte alla utan andra Gud lite eget godis också. Jag hittade en gammal favorit så köpte några av dem, blev tre kr haha. Sen så var dem visst hungriga, och några var lite bakfulla också om jag fattade det hela rätt ;) Jag åt mat innan jag for till skolan så blev ingen kebab för mig men för alla andra. Sen när dem nästan ätit färdigt upptäcks det att det är för mörkt att filma. Jaa! Det kändes som en nödvändig dag i skolan det. Men fick ju se när Victor hällde Sprite på sig. Han skulle visa ett sett att öppna burkar på tror jag och glömde nog bort att hans redan var öppen. Haha. Men hann till klockan fem då som Mathilda ville att jag skulle så jag kunde stå en timme till på Tomtekväll med henne.

Men i fredags innan föreläsningen så blev det filmning eaf. Hade bestämt oss för att mötas i skolan klockan tio. Var det några där dårå? Nej. Som så många gånger förr blev det att jag fick vänta på dem.. Olov hade sovit över, fick Victors nummer av honom eaf så jag kunde komma in i labbet. Men hann var inte heller där. Efter ungefär 20 min kom SkäggMartin. Lite till senare kom Victor också. Och ännu mera senare var Olov också klar. SkäggMartin hade ringt till honom vid tio och klockan elva var han klar ungefär, hur långsam är han då? ;) På KepsMartin orkade vi inte vänta för han brukar ju inte så ofta dyka upp.. Hade inge godis kvar till tårtan heller, men upptäckte att KepsMartin lämnat kvar sin påse vid sin dator. Så vi tyckte att han fick stå för godiset så slapp vi åka och köpa nytt.. Sen gick vi hem till Olov och fixade lite. Kom på att pistolen vi skulle använde var kvar i skolan, så blev att gå tillbaka dit. Var ju KepsMartins pistol men nån hade sagt åt honom att lämna kvar den i skolan. Han har mycket saker i skolan han.. Tillslut hittade vi den vid Olovs plats med en fin lapp till där det stod ungefär att han hade jobbat sent och blivit sjuk av godiset och en arg gubbe. haha. Spelade sent var nog vad han gjorde.. Så gick vi tillbaka till Olov och hämtade alla grejerna och sen till ängen där vi skulle spela in. Mycket fin film.. Victor var riktigt bra att gestalta sin roll. Och jag och SkäggMartin var riktigt bra på det här med tårta..

Sen blev det att vänta en stund tills 13.15 då föreläsningen var. Denna gång var det Gabor som stod för underhållningen igen. En speciel kis det där. Men han pratar så mycket. Hälften förstår jag inte och resten har han pratat så mycket att man inte orkar lyssna nå mer.. Han visar speciella videoklipp också. Verkligen stor skillnad mellan videoklippen han visar och dem Robban visar. Men det är bara roligt. Kul att se lite man inte är van vid. Dessutom säger Gabor en massa roliga saker hela tiden också, och som den citatälskare jag så uppskattas det mycket.
"Jag kan ta ett exempel så det inte blir så abdstrakt.. Öh.. Hmm.. Jag kommer inte på något"
Gabor berättar något han har läst (att det är myrornas krig på teven pågrund av eftervågorgrejer av Big Ben..) och säger på en gång efter: "Tro mig inte.. Jag har bara läst det."
Innan han visade oss ett klipp varnade han oss: "Det är tråkigt för det är av samma regissör"
"Du ser på en gång att det här är en feelgood film" - Gabor om en scen han ska visa oss där vi ser en pausad bild på en tjej som ser jätteledsen ut.

Inga kommentarer: