måndag 22 december 2008

Klacken & Agge

När vi handlat färdigt stannade jag kvar i Sandviken för att umgås med Anna och Petra några timmar. Lite roligt för Petra hade skickat ett sms till mig men med fel nummer och Anna hade bara frågat på msn dagen innan om jag skulle komma, fattade inte så mycket då ;D Mamma åkte förbi en annan affär också för att titta efter ett Lucialinne men hittade inget där heller. Gick till Anna själv från där Dollar och det ligger. Var lite roligt för eftre tunneln gick jag åt fel håll och Anna såg mig genom sitt fönster och ringde till mig och sa att jag skulle byta håll, HAHA! Jag tyckte att det såg annorlunda ut. Sen när jag gick åt andra hållet upptäckte jag att jag glömt gå genvägen, så vände och gick den. Kom ihåg portkoden sen eaf. Anna skulle duscha (egentligen skulle hon ha badat, du kunde ju ha badat Anna!) så jag underhöll mig med att sitta framför deras dator. Rätt stor skärm dem har, sån skulle man haft. Då hade det varit skönt att titta på film och serier framför datorn. Sen fixade anna lunch åt oss.Blev potatismos och köttbullar. Blev faktiskt gott. Blev lite blandning med senap, majonäs och fiskdressing till det, haha. Lunchbild ;DMycket blandning som sagt, Anna med coola naglar och likadana glas som jag också har!
Skickade sms till Krisse som hade hand om Lucian och sa att jag nog inte kunde vara med för mitt problem med lucialinne, hon svarade med att hon skulle se om hon kunde hitta något men gjorde inte det.. Sen kom Petra som hade varit på nå Spabehandling innan. Sen blev det lite ärenden på stan, sen hem till Petras syster Rebecka för att ta ut hennes hund Katla och Petras familj hund Rambo som Petra tagit med till Sandviken från Hofors. Jag höll i Rambo, det var roligt. Busade lite, med att springa lite och och att sparka snö mot Rambo som han fångade i munnen och tyckte var jätteroligt :) Sen stannade vi på Ica för att köpa fika och se om det fanns nå Lucialinnen där och hör och häpna! Det gjorde det ;) För endast tio kronor också. Man är ju inte dum och köper Lucialinne innan Lucia heller :P Sen gick vi tillbaka till Rebecka och käkade kladdkadda som vi också köpte på Ica, gott.
Konstverk!Sen blev det att gå till bussen, för att hinna till Lucian. Hoppade på på nån av dem två busstationerna innan Resecentrum. Var en mycket rolig stund med bästa Klacken och bästa Agge :)

Inga kommentarer: