lördag 13 december 2008

Annas 20 års barnkalas - den andra delen

Söta Molly var också där. Hon ville ha mycket chips, haha.Lina och Alexandra i bakgrunden.Elin, kul att träffa henne igen. Det var mycket mycket längesen nu!Mycket fint kort :DFödelsedagsbarnet som inte fyller år fören på julafton. Men grattis i förskott! :)
Min alldeless egna cider! :D Anna igen :)Sven och jag :) Anna hade köpt roliga örongrejs. Jag fick den sista som var kvar, vet inte riktigt vad det föreställde.. Kanske något ödleaktigt? Sen ramlade den av och hamnade bakom soffan och Anna skojade att dem skulle hitta den om nåt år eller nåt sånt.Anna och Camilla dansar. Mycket rolig musik vi lyssnade på :) Blev mycket Amy Dimond när Camilla fick välja, haha.Camilla i sin fina kjol! Sen kom Annas syster Emelie och Annas sambo Johan och hämtade oss för att skjutsa oss till Sandviken. Först blev det lite stopp på vägen. Kom hem till Annas pappa och träffade Janne och Marie.Susanna och Elin i bilen på väg till Sandviken. Alla hade fräknar kvällen till ära efter att Annas mamma målat dem på alla :) Alla hade nog en massa klisterörhängen på sig lite över allt också. Anna klistrade påväldigt många på mig, haha.Mycket roligt barnkalas! Men vi borde ha lekt kurragöma! :D

Rätt roligt på LivingRoom eller Lobby eller vad det heter också. Blev lite dansning, sitta i en soffa med Elin och sjunga låtar, prova att ha fötterna på bordet för att se om vakten kom och sa att jag skulle ta ner dem vilket han gjorde, haha.

Elin och jag tänkte ta den näst sista bussen hem men ingen visste när den gick. Så vi chansade lite och chansade precis rätt. Lite tur. Lära springa lite bara för att hinna med. Sen gick vi hemåt i natten som så många gånger förr :)

Inga kommentarer: