torsdag 11 december 2008

Städning med mamma

Så i fredags kom mamma hit och städade. Tidigt tidigt. Blev riktigt julstädning med massa julpynting och allt. Och så böt jag mina gardinder för första gången sen jag flyttade in hit. Först i köket satt jag dem åt fel håll, för det var fåll på bägge sidorna. Sen på en gardin i vanliga rummet satt jag den bak och fram ;D Fast då bytte jag eaf, det gjorde jag inte i köket.. Jag är bra på det här med gardiner må jag säga. Hade köpt massa mamma aktig frukost också men hon ville bara ha kaffe.
Mamma var nog den som städade mest, det var lite tidigt för mig fortfarande.. Och Efter Tio är ett spännande program det.Sen tappade jag kameran i golvet och bilderna blev lite konstiga.. Men så brukar den göra ibland och så går det över efter ett tag, precis som den här gången.

När vi var färdiga gick vi först förbi Rapidio där vi beställt ost och skink sallad. Bjöd mamma på sallad för att hon var så snäll och hjälpte mig att städa. Måste ha sett rätt roliga ut för vi bärde på en massa saker. Sen framme hos mamma gick vi ner i hennes källare och hämntade Daniels gamla hockeyhjälm som jag skulle använda sen. Sen blev det att äta. Var riktigt gott och var riktigt hungrig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha men du har ju bara bott där drygt ett år, jag har inte bytt gardiner på fleeeeera år. Orka pyssla med sånt! :P

Anonym sa...

men du!Min älskade lillasyster är nog latast på jorden?!
MAMMA SKA INTE STÄDA ÅT NÅN SOM FYLLT 20!!

Hanna sa...

Mo: Men du måste ju byta dina gardiner ;D

Syster Yster: HAHA :D