söndag 7 december 2008

Första missade träningen :O

Så i tisdags kom den. Den första missade träningen. (För säsongen alltså..) För några veckor sedan sa Micke till mig att jag och Mathilda ledde den som hade tränat mest för vi hade inte missat nån träning alls. Sen så blev Mathilda sjuk så jag frågade Micke om jag ledde nu och det gjorde jag, haha. Men jag leder fortfarande dock :D

Blev kvar i skolan ända tills sista bussen gick. Fast jag och SMartin tänkte ta nästsista bussen, för han tänkte så att det var bra utifall vi råkade missa den så hade vi den sista bussen som back up. Synd bara det inte inte gick någon näst sista buss, så vi fick sitta och vänta i en halvtimme. SMartin hade missat sista bussen dagen innan så han hade varit i skolan i ungefär 30 timmar, plus ingen sömn. Stackaren. Jag sa att han borde ha sovit på den fina soffan, han hade tänkt göra det men spelade istället..

Ägnade först några timmar att spela in ljud i ljusbåset i klippningsrummet. Dem tyckte inte att man kunde använda det vanliga ljudet för det blir brus i bakgrunden, men nu blev istället oerhört fint synkroniserat ;D Men det blev mest roligt, men jag tycker att det mest var mycket onödigt jobb. Först när inte KMartin var där var röst standin för honom. Jag var inte så bra på det. Men det är svårt att låta uff som om man blir slagen i magen. Jag blev lite mobbad av olov sen när Sara inte tyckte det gock så bra för henne och Olov sa något med att det gick bättre för henne eaf för någon annan och typ ruffsade mig håret :P Nä, röststandin är något jag inte ska satsa på. Som tur var kom KMartin sen och kunde spela in sina egna röster. Roligast var det där på slutet, HAHA. Och sen kom SMartin på nåt väldigt roligt :P Så jag fick återgå till röstbåset, men med mycket lättare repliker..

Inga kommentarer: