söndag 23 november 2008

Två träningar

Denna vecka har vi bara haft två träningar. I onsdags och i fredags. I onsdags var vi inte så många där men mycket roligt blev sagt.
Rolig uppvärming där Petra inte ville springa i traporna, jag håller med. Det är inte det roligaste.. Men viskade högt till Elna att hon fick 5oo kr om sprang trapporna.. Sen kom vi in på Hanna Bananas igen
"Berätta inte att jag är med i Hanna Bananas" - Elna viskar högt till mig (nåt sånt..) Sen blev det stretching och Elna berättade något om Guido.
"Är han tillbaka nu?" - Hanna angående att han varit på sjukhus
"Ja, han har varit i Afrika" - Elna
Efter träningen sa Elna att Antonia borde vara Lucia lite på skoj och sa att Elna borde vara det vilken Antonia som inte vill vara Lucia höll med om. Elnas svar på det blev att hon har kort hår och Lucia har långt.
"Lucia har långt hår" - Elna
"Lucia kan vara ful i år.." - Antonia
Var en ny tjej som började, Julia har jag för mig att hon heter. Liten och endast 11 år. Jag fick i uppdrag av Micke att hjälpa henne med skydden om hon hade några frågot. Fast hon hade aldrig några frågor så jag behövde inte hjälpa till så mycket..
"Har du duschat många gånger i ishallen i år Antonia?" - Petra imiterar jultomten efter att Antonia berättat att hennes mamma tycker att hon borde duscha i ishallen för dte blir mycket billigare då och Antonia då kan få mer julklappar. Fast hon hade inte märkt några fler julklappar, haha. Så istället för att tomten frågar om Antonia varit snäll frågar han om hon duschat mycket i ishallen, HAHA!

"Ska du duscha, eller ska du gå hem sådär?" - Antonia till mig iklädd långkalsonger, tröja och min väska på axeln..

I fredags kom jag försent till samlingen som vanligt, fast hann vara med på uppvärmningen. För hann åka med 15 bussen för vi fick sluta tidigare för alla pratade så mycket.. Men gick till mamma en stund då, snodde en banan bland annat. På träningen hade vi hela två målvakter. Första gången vi har målvakt på väldigt väldit länge. Vart har Antonias storebror tagit vägen?
Mathilda var tillbaka också, roligt att träffa henne igen. Hon var riktigt fin i håret! Verkar som hon har haft det roligt på sin semester också, brabra! :) Måste säga att Elna och Emelie är riktigt snabba, han gå från Björkhagsskolan till ishallen och byta om på ungefär tio minuter. Imponerad!

Inga kommentarer: