SERIEPREMIÄR

Så blev det dags.
Sveg IK - Hofors HC 1-5
Vi vann, hurra!

Efter en lång bussresa hade vi sagt att vi skulle gå ut och ge 110% från start så dom skulle få rätta sig efter vårat tempo. Det gjorde vi verkligen, redan efter 1.43 gjorde vi första målet genom Emelie. Sedan gick det bara drygt 40sek så gjorde vi 2-0 genom Hanna H som gjorde sitt första för dagen. Resten av perioden trummade vi på i samma tempo men Svegs målvakt gjorde några bra räddningar.Dom första 10 minuterna i andra så höll vi inte positionerna som i första. Men jag var aldrig orolig. Sen efter 11.31 i andra så gjorde Elna 3-0. Sen gick det bara 2 minuter innan Sveg kunde reducera till 1-3. Det var ett riktigt skit mål som Hanna Jansson själv uttryckte sig. Men 1minut efter deras mål gjorde Hanna H sitt andra mål för kvällen, hon styrde snyggt in Stinas skott fråm blå. Efter 19.01 snyggade Therese I till siffrorna lite och gjorde 1-5.

Det här var en kanon start på serien och vi får hoppas det håller i sig.
Skotten: 24-35