måndag 17 november 2008

Helgen

(Den förra då alltså..)

Var väldigt händelsefattig. Ingen hockey, Mo lekte med sin hemåtervändande syster och hur mycket jag än gillar SVT så är det inte så mycket bra på ettan och tvåan.

Men det ringde, men hann inte svara. Fick ett fint röstmedelande av Richard, HAHA! Som han tio minuter senare glömt att han spelat in. "Hannaaa, vart är du. Du skulle ju vara här!! Hannaaa kom och hämta mig" Kursiv:D Men sen fick jag ett fint samtal. Det var en fin historia om när jag och Richard fiskade. Jag fattade den inte riktigt. Men det slutade med att jag fick en fisk innan Richard.

På lördagen var jag hem till mamma ett tag. Tittade på tv och åt stekt korv och pommesfrites. Sen tyckte Daniel att mamma skulle gå hem till sin Lars så jag skulle få låna hennes kanalkort, vilket det blev. Fast först tittade jag på början av Pearl Habbor, fastnade nästan där ett tag. Ojdå. Sen när mamma skulle gå gick jag med. Handlade lördagsgodis och gick hem och tittade på Camp Rock på Kanal 5. Helt okej Disneychanel film. Senare fick jag ett ännu finare samtal än gårdagen tror jag.. Då pratade jag både med M, Aboo, och Vänta jag måste posa. Den senaste gillade att kalla mig för Hanna Montana. Så jag googlade hans namn för att hitta på nåt roligt. Det blev Richard Herrey. Men det roligast var nog "Aboo"

Med Tv4 i min tv blev det att se reprisen av Bonde. Jaaa! Heja Ville! Sen blev det också Oskyldigt Dömd reprisen. Lite kvälls Persbrandt är aldrig fel.

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHA! Alltid lika kul att se vad du kallar oss för tillfället. "Vänta jag måste posa var ju bäst." :D