söndag 9 november 2008

Tillbaka till brottsplatsen

I tisdags var jag, Mo & Maria till Björkhagsskolan och hälsade på. Kul att se Svante igen! Fick ställa oss på rad för kramning. Sen skulle vi sätta oss i soffan som inte längre var där :O Det var utbytt mot ett bord och stolar. Fick berätta vad vi gjorde nu för tiden.. Sen kom en elev från tvåan ner och frågade vart dem skulle vara. Vi frågade om vi fick vara med på hans lektion och klart fick vi det. Det stod filosofi på schemat. Var riktigt roligt. Först fick vi presentera oss själva, haha. Sen ställde Svante en fråga han tyckte Mo skulle svara på, men hon skickade den vidare till Maria som skickade den vidare till mig. Tyvärr kunde jag inget om Kant heller förutom att hans namn sägs i Hedwig så jag tittade bredvid mig där ingen satt. Sen använde han Moa som exemplen ett par gånger haha. Den här klassen var väldigt annorlunda än våran. Dem flesta pratade jättemycket och hade disskussion med varandra. På vår tid var det mest Svante som pratade, ingen annan som ville. Och dem hann med jättemycket, så var det inte heller på vår tid haha. Vår fina tid! Och vilken rolig klass, citat hela tiden! Och Svante kom ihåg tiden! :O :D Det gjorde han aldrig på vår tid. Då fick man alltid påminna honom när det var dags. Roligt att träffa Svante igen! En av dem absolut finaste och smartaste människorna som finns!

Hejade med Hampus också, pratade lite med vaktmästar Arto (A2 D2, HAHA!) också, roligt att träffa han igen också. Och med hon i reception jag inte kommer ihåg vad hon heter just nu. Tror det var två stycken som sa att vi var tillbaka på brottsplatsen. Och alla kom ihåg att vi höll på film när jag berättade om kurs jag skulle börja.

Det var fint att vara tillbaka på skolan, ååhh vad vi saknar det! Svante sa att vi fick vara med på alla hans lektioner eaf, hihih tack! Vilken otroligt rolig och fin tid gymnasiet var <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaaaaaa vilken underbar tid! Saknar SP och Svante och vissa andra! Ska vi börja gå på hans lektioner då? :P