tisdag 18 november 2008

Sjätte Matchen

Hofors HC - Sala HK 11-0

Den här eftermiddagen mötte vi Sala HK som vi aldrig har mött förut. Innan matchen hade vi sagt att vi skulle gå ut och köra i vårat tempo så Sala får anpassa sig efter oss eftersom vi inte visste alls vad vi mötte för lag. Det gjorde dom, det var full fart från första nedsläpp. Vi gjorde första målet redan efter 5.48 i första perioden och det var Elna som stänkte dit hennes första mål för säsongen. Sen bara rullade det på och vi vann tillslut perioden med 6-0. I period pausen så pratade vi lite om att vi vart lite för mål kåta så dom fick ett par frilägen. Så vi ville få lite djup mellan backarna och det tog dom verkligen åt sig så i andra hade dom inte så klara lägen. Dom sista 10-15 minuterna stog jag bara och njöt av spelet. Det var inte alls mycket att klaga på. Vi vann till slut matchen med 11-0.
Skotten: 41-4
Målskyttar: Madelene Pantzare 3, Elna Andersson 2, Therese Isaksen 2, Emelie Östlund 2, Klara Keijser 1, Charlotte Johansson 1 (hennes första i Hoforströjan).
//Hemsidan

Elin A frågade oss nån träning om vi ville vara med i en kurs om att lära sig göra mål. Hon behövde bara skriva upp oss för att det skulle funka ;D