torsdag 13 november 2008

Racet Till Vita Huset

Jag och Mo har haft valvaka. Min allra första. Det var trevligt. Hon kom och hämtade mig efter min träning förra tisdagen. Fast hon kom lite sent och det var bra. För jag var också sen. Men det fick hon aldrig veta. Jag var sist kvar med vaktmästaren, så jag gick ut utanför grinden och väntade. Så att vaktmästaren fick låsa och åka hem. På vägen ser jag så klart Mo köra in, hihi. Åkte hem till mig och hämtade det valavakafikat som jag handlade tidigare på dagen när Maria var med. Åkte hem till Mo i likskogen. Hur länge som helst jag var där. Till och med Mos mamma har reagerat på det. Mo, ändring på detta! Det var eaf en mysig första valvaka med rätt vinnare och underbara Fredrik och Filip. Om det inte varit för dem hade jag inte stannat vaken hela natten och tittat på en valvaka.
Sysselsatte oss med en del ätande, toffifee, chips och dip, mackor, choklad och cola och en del Hedwig pysslande. Faktiskt kommit så långt att jag klistrat in några bokstäver.
Men vad är det för stil Fredrik att lova oss att du ska sjunga i bar överkropp om Obama vann och inte göra det sen. Visst så uppskattar jag all tid jag får med att höra dig sjunga, men i bar över kropp. Ja, det är något speciellt det. Fredrik, du är skyldig oss mig och Mo och resten som satt framför dig hela natten och väntade på det. Vi väntade nästan mer på det än på Obamas segertal.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sant, så sant! :D