söndag 2 november 2008

Trippelkalas # 1 - Del 2

Sen klockan två kom resten av släkten för mitt riktiga kalas. Då gick Värmlandssläkten, men jag sa att dem fick stanna om dem ville men dem tyckte det skulle bli så trångt. Vilket det blev. Men det var skoj. Mer smörgåstårta blev det. Hade köpt två 12-bitars smörgåstårta från Ica. Orkade inte så mycket jag.. Sjöng en låt Singstar med moster Anette. Haha, det var roligt. Stod alldeles bredvid henne så hörde henne jättebra,roligt roligt. Det är kul att höra släktingar sjunga Singstar :D I present fick jag ett våffeljärn av Anette, Mosman Johan och kusin Billy som var på äventyr på nå ställe han aldrig varit förrut. Av familjen Westling fick jag en rosa ros, som jag faktiskt ställde i en vas med vatten. Där står den än idag. Lite vissnare bara.. Och en godluktande parfym, Lovely - Sarah Jessica Parker. Av mamma fick jag en toast ochfilmen Sweeney Todd. Och av mamma och Daniel fick jag Sex And The City The Movie. Och av Mirsad fick jag Buffy säsong 5. . Eller jag skulle få dem två sista, för dem hade inte kommit än. Av kusin Victoria fick jag en nallebjörn som hade 300 kr i en påse. Tääääck så mycket för allt! Det var fina gåvor!

Efter ätningen blev det GuitarHero. Både Anette och Johnny var väldigt duktiga (bättre än mig vill säga..) Syster var det lite sämre med då, hoho. Fast hon ägde mig på Singstar sen.. Jag vann kanske2låtar av tio..

Lova och Nino gjorde massa fina ord utav bokstavskakorna jag köpt. En del lite finare än dem andra och en del på finska.. Och klart det serverades alletössel till glassen!
Syster Yster i likadan klänning som jag också har, Johnny och Nino som gillar guitarer väldigt mycket.Söt-Lova var riktigt kalasfin med krusat hår, söt rosa prinsesskläning och denna grimas.

Ett riktigt skojigt 20-års kalas blev det i min etta. Roligt roligt att träffa släkten och roligt att få massa paket :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

VA???? Menar du att jag är dålig på guitar hero?

Hanna sa...

HAHA:D Nej då, bara lite sämre än dem andra två :P Men vi kommer snart ikapp!