onsdag 11 maj 2011

You suck so bad Quinn Fabray I won!

Hej hoppas ni mår bra jag mår bra sverige vann semifinal på fredag som jag nog missar kanske inte kanske kan lyssna lite radio i alla fall nu ska ni få en punkt. På fredag åker jag till Stockholm och hälsar på Moatoa. Hon har flyttat dit det har jag nog inte berättat. Förra måndagen tror jag det var. jag saknar henne mycket. tråkigt att jämt promenera själv. och titta på NittiLeaks själv. och prata med mig själv. tråkigt att pilla mig själv i håret. och MEST AV ALLT tråkigt att inte har någon som Moa att poke:a på. det är det bästa jag vet! höhöhöhhöh.

Jag är lite orolig att jag ska jobba imorgon. Men när jag pratade med henne igår lät det inte som det men tänk om jag uppfattade fel och dem sitter och väntar på mig och jag kommer inte. Men då borde dem ju ringa? kanske jag har sovit över. eller så ringer dem mig aldrig igen.

Det blev förresten inga Pringles idag. Lilla Sparris hade bara en förpackning med konstig smak. not for me. en anna gång. På tal om det så ska jag ägna mig åt gårdagens BB nu sen blir det sovnig. låter bra.
Moa och Hanna. Hanna och Moa.


 

1 kommentar:

Moa sa...

<3 <3 <3
Det blir en fin helg detta! :D