fredag 6 maj 2011

The Sun Also Rises

Blev en Vampire Diaries lunch idag. Avsnitt 221 levererade så att säga. Fast det mesta hände här så jag undrar vad som ska ske i sista avsnittet, säkert en teaser för säsong 3.
  SAD avsnitt! Åh när Damon berättade för Alaric och Jeremy om Jenna och på begravning. Trodde inte det skulle hända Jenna. Trodde faktiskt hon skulle överleva. Fast i VD dör dem mesta så jag borde ju ha varit beredd på det.
  Och så John som offrade sig för sin dotter. Det var faktiskt vackert. Brutalt vackert. Mycket fint brev. Och hans tanke att ringen skulle skydda Elenas barn på ett sett han inte skyddat henne, fint.
   Men nu kan ju Elena aldrig bli vampyr. För om hon blir det har ju John dött helt i onödan. Fast han gav ju henne valet på ett vis. Men om hon bestämmer sig för att bli vampyr så känns det ju som att hon lika gärna kunde ha blivit det nu. Kommer sakna John! Nu måste Damon först bota sitt werewolfbett och sen hitta ett vis att bli människa!
   Och så lever både Elijah och vampirewerewolfKlaus.. 

1 kommentar:

Petra sa...

Sv: ja jättesorgligt verkligen:( Lite tråkigt att John och Jenna är borta. Ja fosterfamilj kanske ,eller så kommer någon gammal släkting komma fram kanske. Eller så blir det väl Alaric som tar hand om dom :)

Ja dom dog lite i onödan, men jag tror att Klaus inte kommer att vara en hybrid så länge till. Jag kan tänka mig att dom hittar någon spell och lägger en till förbannelse eller något! Tror inte att Klaus kommer starta en ny ras iaf. Men jag hoppas att Klaus och Elijah är kvar i säsong 3 :) älskar deras karaktärer!