söndag 18 januari 2009

Maria<3FBK

Sen tvingade Maria med hos till Deppan, hon vill alltid dit nu för tiden ;) Nej, men hon hade lovat Richard att han skulle få gå dit stackaren, haha. Jag tänkte inte följa med för var helt trött och hade match dagen efter, fast den var väldigt sen så jag blev övertalad att följa med ändå. hon har fina övertalnings sätt ;D Så blev en väldigt fin förfest hemma hos mig, eller inte... Två som satt och drack lite grann och två som satt och tittade på. Det är vad jag kallar fest! ;D Men spelade lite Wii också och jag hittade en gammal skica jag bränt för länge länge sedan vi lyssnade lite på. Och Richard kunde till och med texten till en av Distillers låtar, imponerande! :) Så kan ju skylla på varför det var så stökigt och fortfarande är det för den där vilda för festen ;] Så klart ska jag visa er en fin bild på Maria:Se så lycklig hon ser ut! :) Blev bara tvungen att skicka två bilder till Bosse, haha.
Richard tyckte också att det var en väldigt tjusig mössa :D Och Maria hade till och medlagt mössan och halsduken i hallen så att hon inte skulle glömma dem.
Rolig bild :D

Sen gick vi till Deppan, rolig väg dit. M&M gick ute före oss ur porten och gömde sig och jag märkte dem på en gång men Richard märkte ingenting fast jag vände mig omoch tittade på dem ibland, haha. Väll framme blev Richard blev överraskad över hur enormt det är.. Vi gick upp till övervåningen, hoho.. Det var visst banden som var där loge.. När vi skulle gå ner igen kom en från ett av banden, jag hittade på något om att vi kommit fel men Richard började prata med honom sen kom det några flera bandmedlemar, haha. Sen började Royale Riot spela, då blev jag glad för dem tycker jag är rätt bra och har så fint minne från första gången jag såg dem på Maj Partaj för en massa år sedan. "Nu ska vi leka Tvshop. Under det här paraplyet från man plats två stycken" hhahahahah :D Kom till och med ihåg texten på några av låtarna. blev mycket fint dansning där ett tag och så träffade jag på Depå-Matilda också :)

När det höll på att stänga började Richard att prata med en ur Royale Riot. Blev en mycket fin historia om att jag åkt skidor, först med en skida och två pinnar och sen två skidor och en pinne. Eller så var det tvärtom :D Jag fick skaka hand ett bra tag med den Royale riot snubben jag inte kommer ihåg vad han heter, RR får det alltså bli. RR tyckte att jag hade en bra mössa också eller nåt sånt, Men jag vet, jag har en mycket bra mössa, den är blå och fin. Sen tyckte Richard att jag skulle krama RR för det hade han gjort innan, han försökte nämligen köpa deras skiva för två kramar eller nåt sånt, jag hängde inte riktigt med. Så jag fick till och med krama snubben i RR, haha. Sen blev det att gå hemmåt mig, blåste lite på grannes termometer, haha. Sen fastnade vi i min stora hall ett tag. Inte så överraskande då :P

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.