måndag 20 oktober 2008

Tredje Matchen

Igår spelades den tredje matchen för säsongen.

Hälsinggårdens Flicklag (med massa damlagsspelare, fegisar..) - Hofors HC 1 - 1

Vi var det bättre laget och det märktes ingen skillnad på deras dam och flickspelare. Och vilken bra tidsuppfattning dem har, först sa dem att vi kanske fick gå ut på isen redan en halvtimme innan matchen började men det ändrades snabbt och vi fick gå ut nästan precis när matchen skulle börja. Sen sa dem att vi skulle spela 3*20, det hann vi ju.. När vi spelat de två första perioderna var klockan 17.50 0ch dem hade istid till 18.00 och dem hade tänkt haft en spolning mellan andra och tredje period. Ni får planera lite bättre nästa gång.. Jag som ville spela 3*20.. Var bara två femmor, men det gick bra. Förrutom att Casandra gjort illa armen innan samlingen och inte kunde vara med. Johannas mamma skjutsade henne till sjukhuset, undra hur det gick med henne. Men tur var Stina med för att se matchen så hon fick hoppa in. Antonias pappa kom in med hennes utrustning och så väntade vi på tills hon kom innan vi körde igång med matchen. För hennes saker kom ungefär när matchen egentligen skulle ha börjat.

Vi var helt klart det bättre laget, hade hur många chanser som helst. Förstår inte varför vi ska ha så svårt att göra mål. Alla hade hur mycket chanser som helst. Och min klubba gick sönder :/ Spelade med min gamla ett tag, men det funkad einge bra. Den var alldeless för tung, fyrkanting, kort och konstig. Så fick låna Elnas komposit klubba, gick bättre med den. Mathilda gjorde vårat och hennes för säsongen första mål. I andra perioden hade dem 1 skott och vi hade några mer, hoho.

HAHA, samma gubbe som pratade med mig förra säsongen i Falun pratade med Elin när jag kom ut till släpkärran eftre matchen. Pratade om sin dotter även denna gång. haha. Men Mathilda, Lugnet är ju inge fin.. ;D

1 kommentar:

Anonym sa...

You go girls! :)