torsdag 23 oktober 2008

Igår och Idag

I tisdags skulle jag hem till mamma snabbt och lämna en räkning, sen vidare och handla och laga mat hemma innan matchen började. Det gick ju jättebra:P Lova var där, så blev kvar ett långt tag och byggde pussel med henne. Söta Lova! Hon frågade om jag inte kunde komma hem till henne och hälsa på, söööt. Men det måste jag göra nån dag. Sen kom Carro och Nino också. Nino hade klippt sig. Lova fick inte se hans tatuering men det fick jag :D Sen när dem skulle gå plingade det på dörren och jag kikade genom nyckelhålet och såg att det var en kille med keps. Mamma ba men öppna då. Så jag gjorde det. Och det var mycket riktigt en kille med keps. Han ville sälja kakor. Mamma tackade nej, men inte Carro. Tvärtemot, haha. Hon kom smått springandes från där hon stod och sa att hon ville köpa. För det var nå goda kakor hon köpt förut. Jag lånade henne 50 kr så hon slapp gå ner och ta ut pengar. Det var en rolig upplevelse, HAHA! Sen bärde jag ner Nino till bilen och sen blev det lite bråttom. klockan var 16.30 och samlingen 17.00. Det var mycket mat jag hann laga, hann äta en Gorby eaf.. Sen cykla ner till ishallen med min nya klubba. "Även att du lyckades få tag på en exakt lika" sa Micke, haha. Han tejapade dessutom den åt mig, så jag hann byta om täääck! Fick använda Mathildas tjep också, haha hon var ju skyldig mig. Nu är vi nog kvitt.

Efter matchen skulle jag leka med Mo. Men jag hade sagt att hon skulle komma efter åtta så hon fick vänta ett tag på mig, förlåt. Hon fick mig att gå och köpa pizza och sen tittade vi på LB innan jag följde med henne till bussen.

Igår ringde mamma och väckte mig först vid 10.30 och sen ringde hon två gånger till, haha. Det blir bra med Icas smörgåstårta ävrn om det är kassler på den! Du är rolig du sa hon till mig när jag just berättat att jag tycker kassler är slemmigt. Sen lagade jag Chili Con Carne (som jag hade tänkt laga igår..) och åt framför Andra Avenyn på datorn. Efter ett tag kom Mo och vi sorterade kort och tittade på LB.

Sen blev det dags för mig att cykla ner till ishallen för träning. Gjorde nog min säsmsta träning igår. Kände mig helt konstig när jag kom ut på isen, som om att jag inte orkade göra någonting. Kände mig på nå vis deprimerad. Men sen när jag kom in lite i övningarna glömdes det mesta bort. Täckte ett skott i tisdagens match också, så nu har jag ett stort blå märke på vänstra insidan av smalbenet precis nedanför knät. Ont gör det. Efter träningen var jag en va dem sista som vanligt, hoho. Andreas sa något till mig, fattade inte riktigt nån Conny skulle komma och hjälpa oss med skridskoåkningen. Kan det vara för att jag skrev att det är det jag är sämst på på det där pappret.. Hur som helst så vore det ju jättebra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lugnt! Du har ju sådan rolig granne som jag höll på att skrämma livet ur, så det var spännande! :D

Anonym sa...

Stackare förresten med det där blåmärket! Såg inge roligt ut.

Anonym sa...

Stackare förresten med det där blåmärket! Såg inge roligt ut.