Fjärde Matchen

Idag spelades den fjärde matchen.
Hofors HC pojkar 95/96 - Hofors HC damer 11-1
Och äntligen fick jag spela 3*20 :]

Vi spelade inte alls bra i den första perioden, vilken vi förlorade med mest mål också 5-0. Men sen spelade vi upp oss och var helt okej sista halvan av matchen. Vårat mål gjordes av Stina efter vunnen tekning av Elna i deras zon.

Stackars Johanna då som hade så ont att hon inte kunde spela nå mer. Emelie ställde upp och tänkte hoppa in som målvakt istället. Jag gick ut från omklädningsrummet och sa dte till Micke som sa att dem hade ring vår förra målis Hanna som var på väg. Johanna försökte stå i början av andra perioden tills Hanna hunnit byta om, men hon hade så ont. Fast det var svårt att få henne av isen, hon sa att det var okej och att hon kunde stå men det syndes att det inte var så. Så jag berättade för ena domaren om det och vi väntade på att Hanna kom. Efter matchen berättade Micke att Johanna ska lämna oss för Brynäs. Hon har fått ett bra erbjudande hon inte kan tacka nej till. Heja Johanna! Lycka till, hoppas allt går superbra! Hon kommer vara saknad, vem ska nu komma försent och vem ska nu äta allt godis?

Så nu får vi se vem det blir som tar över efter The Cat.. Stora skridskor att fylla, minst sagt.