tisdag 14 oktober 2008

Andra Matchen

I lördags var det så dags för säsongens andra träningsmatch.
Hofors HC - Brynäs flicklag 2 - 2

Vi börjar matchen väldigt bra och redan efter 1.05 i första perioden gör vi 1-0 och det Emelie som gör mål efter ett par riktigt fina passningar från Hanna & Tessa. Efter vårat mål väger matchen lite fram och tillbaka och det är riktigt jämt. Men efter 10.37 gör Brynäs 1-1 och efter det så blir vi lite stirriga i egen zon, men det blir bättre i slutet av perioden.
Andra perioden börjar inget bra, redan efter 2.39 gör Brynäs 1-2. Men det ser stundtals bra ur men det är lite långa byten så orken börjar tryta lite. Efter 11.41 gör Emelie sitt andra mål för dagen på en retur, ett riktigt kämpar mål. Resten av perioden åker vi på många utvisningar det är starkt av tjejerna att stå emot Brynäs press på slutet. Vi får tacka Johanna i målet som gjorde ett par riktiga fina räddningar i slutet.

// Hemsidan

Mamma analys var att vi inte spelade hockey.. Vi gjorde väll inte våran bästa match och det är tack vare Johanna vi ändå fick 2-2.

Men Brynäs två äldre herrar till lagledare eller vad dem nu har för roll, för fan skärp er! En Brynässpelare som var barn till en av dessa två fick felskär och ramlade in i sargen. Emelie var där när det hände och dem trodde det var hon tacklat henne med en ful tackling. Så dem skrek allt möjligt till Emlie där, bland annat att hon inte hörde hemma på isen och att dörren var där och idiot. Emelie blev utvisad som självklart inte skulle vara utvisnin (precis som många av dem andra tidigare..). En av herrarna kom bort till vårat bås för till snack med oss, varav när han gick Lunka sa "Ta och kamma dig för fan" eller något liknande, vilket vi till svar fick en väldigt fin blick av herren. HOHO!

Efter matchen var Stina så jäkla arg att hon gick till en av dem här surgubbarna och sa att dem fan fick be om ursäkt. Så härligt bra gjort av Stina, HEJA! Så en av dem kom till vårat omklädningsrum och bad om ursäkt. Det var bra gjort, men tror inte han skulle gjort det om inte Stina hämtat honom. Han bad om ursäkt och sa att han eaf inte sagt att hon skulle dra åt helvete. Tyst som jag aldrig kan vara yttrade att han sagt idiot åt henne. Varav han tittade på mig och bad typ om ursäkt då jag klargjorde för honom att Emelie faktiskt satt där borta.
Tack för ursäkten eaf men ni kanske borde hålla på med något annat?

Fick spela back i fem mot tre de sista fem sekunderna, hoho. Och här med leder jag inte poängligan nå mer, damn you Emelie.. ;D Men en poäng blev det eaf, och vi har ju båda faktiskt tre poäng.

Tagga för nästa match nudå, borta på söndag mot Hälsinggårdens flicklag igen :)

Inga kommentarer: