lördag 18 oktober 2008

:)

Rolig dag det har varit idag. Började med att mamma ringde och väckte mig, sov väll en liten stund till sen.. Sen upp och fixa massa saker, städsaker. Blev lite datorpaus också, pratade med Maria på msn och fick mail från Webbhallen att Hedwig filmen inte fanns där nå mer. Så nu har vi beställt den från MegaStore istället. Hoppashoppas! Jag vill ha den filmen! Men boken har kommit eaf, Wii! Är manuset till teaterversion. Trevligt. Gick till Ica och pantade, på vägen slängde jag äntligen lökpåsen. Så nu luktar det inte lök nå mer, har gjort det ända sedan i tis när jag lagade köttfärsås fast först var det bara mina händer som luktade.. Hemma lagade jag lunch och sedan blev det dags för träning. Tidig träning för en gångs skull och vi fick våra overaler äntligen. Supernsygga och sköna! Rolig träning, men vi var bara tio stycken.. Blir bara tio stycken på matchen också, så blir mycket spel. Men som Anders brukar säga det är ju bara roligt att spela mycket. Anders var med på våran träning i tisdags. Det var roligt. Han skrek på Johanna att hon skulle skynda sig en gång, och då märkte jag hur mycket han är saknad. Den här veckan har vi för första gången haft tre träningar, roligt! Mathilda hade visst köpt lika Uggsliknande skor som mig, men hon trodde inte på mig när jag sa att jag också hade sånna. Så hon sa att jag skulle ha dem idag, vilket jag hade. Skönaa men inte så snygga. Premiär använde dem igår när jag följde med Mo till bussen. Premiär använde min nya halsduk då också, mys! Efter träningen idag hade jag fått ett fint röstmeddelande av Maria, hoho. Det var visst nå fel på mina vader. Du är skojig du Maria! Spelade även upp det för Andreas, Micke och Therese I, haha!

Rolig kväll också, Maria kom först hit och sen kom även Mo. Maria diskade åt mig, hon ville göra det jag fick inte diska när jag börjat.. Men tack! Fixade lite era här hemma, torkade köksskpåen bland annat haha. Sjöng lite Singstar också, såg Idol (Heja Johan & Lars!) och sen blev det promenad. Lyssnade lite på Itchy Daze utanför Deppan. Mo ville inte in, men vi fick både höra och se lite ändå. Fint han flörtade och vad roligt det är att ligga på vägen. Det är sånna där saker bara vi kommer på. Sen skulle Mo hem med bussen och Pernilla skulle också med den bussen. Jag och M gick hem till mig och spelade lite GuitarHero och jag visade henne Angel och Weaslys fina danser, HAHA! Och även Kirk som är med i samma Angel avsnitt, She.

Imån blir det fullt upp. Först kommer halva Värmlandssläkten Farfar, Gunilla, Lars och Madelene och hälsar på och kl 17 ska jag på Mosmans Johans 39 års kalas. Sen på kvällen blir det nå bus med M&M. Ska nog bli en rolig dag med mycket ätande..

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå jag tycker jag ska få lite credit för att jag hittade på det där med att ligga på vägen liksom ;D Haha! Vilken fin dag! :D