tisdag 28 oktober 2008

I fredags

Var vaken till fem på morgonen så var inte helt pigg när mamma ringde och väckte mig nån gång runt 12.. Efter ett tag gick jag hem till henne och vi handlade lite saker inför kalaset. Sen åkte vi hem till mig och lämnade grejorna och hämtade datorn som Daniel skulle sälja den dagen.

Sen blev det dags för träning. Inte lite slut jag var efter den då. Men det var inte bara jag, lät som om det var rätt många om var slut efter den. Det var en rolig träning ändå som Anders också var med på.

Nästan på en gång jag kom hem kom Mo till mig. Vi flyttade lite på sakerna hemma och sen tyckte jag att vi skulle se på film vilket hon gick med på! Vi skyndade oss till Ica innan dem stängde och jag hande lite godsaker. Maria ringde så hon kom hon med, sen blev det att se Girl, Interrupted. En av mina absoluta favorit filmer. Vi hann inte se klart den innan Mos sista buss gick hem. När jag och Maria kom tillbaka hem till mig efter att ha följt med Mo till bussen sa Maria attt hon ville se klart filmen. Girl, Interruped var alltså en succe oss Maria. Och två dagar efter när Mo kom hem till mig nästa gång ville hon också se klart filmen. Jag visste väll att dem skulle tycka den var bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yeees! Vet inte varför jag fått för mig att det var en film i "Rules of attraction"-stil, men det var det ju inte :)

Elin sa...

Åh! När hon hoppar upp och springer iväg imkorrdoren. Det var ju filmens höjdpunkt för tusan! ^^