torsdag 2 oktober 2008

Första Matchen

I söndags spelade vi första matchen för säsongen. Gött!

Hofors - Hälsinggården 3 - 0

Då var säsongens första match avklarad. Vi gör en riktigt bra match för att vara första matchen.

Vi börjar i rasande tempo och trycker tillbaka Hälsinggården redan från start. Efter 4.54 kommer det första målet, det är Hanna som trycker in en retur, passningarna kommer från Maddis och Eken. Vi fortsätter att spela riktigt bra och det andra målet kommer efter 7.49 och det är Emelie som också trycker in en retur passningen stod Elna för. Sedan efter halva första perioden börjar det bli stirringt och tröttheten börja komma men det var aldrig någon fara.

Andra perioden börjar med att kylaggregatet stannar så det blir jätte mycket vatten på isen, så vi fick gå in i omklädnings rummet igen medans isen frös till sig.När vi väl startar andra perioden stog vi bara och njöt, för det var en jätte bra period från våran sida, Hälsinggården hade stora problem att få ut pucken ur deras zon. Men det dröjde enda till 16.11 innan Stina kom in från blå och sköt en handledare mellan benen på målvakten.
Skotten: 35-5
//Från Hemsidan

En aning skillnaden i skotten då. Och jag gjorde vårat första mål för säsongen! Woo :] Plus gjorde assist till Stinas mål. Två poäng av tre är inte helt fel. Haha, jag leder den interna poängligan ;] Jag tror inte deras målvakt gillar mig särskilt mycket.. Och kul att åka in i dem för dem ramlade jättelätt, haha. Kul med match igen var det eaf, längtar tills nästa helg då det är dags igen.

Inga kommentarer: