fredag 17 oktober 2008

Björn Rosenström

Efter att ha varit hemma en stund efter hockeymatchen kom Maria hem till mig. Det var nämligen så att vi skulle åka till Sandviken,Livingroom för att se min barndoms idol Björn Rosenström. Två idoler på samma dag, inte illa inte illa alls.. Först hängde vi här ett tag och spelade några låtar på GuitarHero och Maria snackade som vanligt i telefon. Gör hon något annat nu för tiden? ;] Jag fick snacka lite jag med. Med Jocke Maria. Och mitt namn är Pär.. Äventyr, haha.. Vad trodde du jag sa då? Han skrattade mycket eaf. Sen for vi till Sandviken, i bilen lyssnade vi på Björn. Eaf jag då. Kul att typ all text sitter kvar fortfarande. Vi var inte säkra på att vi skulle komma in för man skulle köpa biljett. Var en kille vid ingången som sa att vi köpa hans biljett om vi ville, vi men vi är ju två. Fast det vissades att det fanns biljetter kvar. Och vi fick köpa hans för 60 kr billigare. Trevligt. Lång väntan där på nästan två timmar. Köpte en Björn Rosenström linne, riktigt snygg och den blev ännu snyggare. Det började och klart vi stod längst fram. Lite halv galen publik så där så man blev rätt mosad.. Fick några blåmärken av det efter åt. Och en tuggade på mitt hår, ehh huh!? Det var superbra! Kunde alla låtarna typ helt utan tre stycken tror jag. Och två av dem kunde jag väll lite en tredjedel. Riktigt riktigt bra! Och så skul att få se dem igen. Förra gången var på skolavslutningen i åttan om jag inte minns fel. Björn tittade på mig eaf en gång också, aww. Snygg är han, vad än Maria nu säger. Men dem spelade inte Lennart och Anders och Jag, det var lite synd. Men många andra fina låtar som Gunilla, Ragnar, Egon, Flourtanten. Underbar kväll med ett underbart band! Men lite svettigt det var då, vet inte om jag varit så svettig nån gång.. Björn tappade ett plektrum vilket jag efter frågade vakten om jag kunde få. Vilket jag fick (: Sen gick jag också och pratade med Björn. Coolt Fick hans autograf på linnet. Sa att det var en jättebra spelning och så tog jag ett kort tillsammans med honom:) När jag gick sa han ha det gött. Underbart!

Efteråt gick jag och Maria och fösökte dansa men det gick inge bra, vi var alldels för sluta. Så vi åkte hem. Fastnade i hennes bil ett tag, pratade och lyssnade på musik. När jag gick la jag Björn Rosenström skivorna i tröjfickan. Dum idé!

Björn Rosenström! <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, jag vet inte riktigt vad man ska säga om den här kvällen. Svettigt värre var det i alla fall. Det vill jag helst inte behöva uppleva igen. :P Men du var lycklig, det var det viktigaste :)