söndag 19 oktober 2008

Dubbelkalas # 1

Det var roligt att se Värmlandssläkten igen. Dem är roliga! Farbror Lars tog kort på allt, den på min fot är nog min personliga favorit. Jag föreslog för honom att han skulle ha en utställning. "Här är baksidan av mitt Xbox"
Åt mycket, först fikade vi. Sen blev det mat och sen lite senare tårta på det.
Och den del slutar aldrig att förvåna en. Jag blir så trött.
Farfar Jan fick massa hosttacker hela tiden efter en sa han "Sluta var så rolig då", för dem kom när han skrattade, haha.
Fick presenter också. En gullig kaktus av Jennie, tack! Gunilla sa att hon tänkte på mig ibland. Ibland bara sa någon och Gunilla svarade något med, "ja hon kan ju inte tänka hela tiden.." Hoppas Jennie får det roligt i Stockholm eaf, dit hon skulle och dansa. Av Farfar och Gunilla fick jag 500 kr och en stor, fin, vit smyckesskrin. Jennie hade fått en likadan när hon fyllde 20. Av Lars och Madeléne fick jag 20 Euro och ett fint häftigt halsband. Täääääck!
Maria ringde två gånger under kalaset, första gången lite snabbt och undrade om en Noiselåt som jag inte kunde men kunde många andra låtar som Madeléne frågade.. Sen ringde hon igen och snackade massa. Slutade lyssna lite ibland och hade telefon bort och Lars trodde inte hon var kvar då. Han fattade inte riktigt vårat samtal, men sen fick hon säga "Hej Värmland", haha.
Gick hem en stund till mig också. Lars noterade att New York chokladen fortfarande är kvar, hoho. Jag visade dem mina fina blommor också och Lars blev lite som Patrik i Patrik 1,5 och började fixa med blommorna. Får se hur det blir med dem, kommer Gunilla ha rätt? Sen ville dem veta hur det gick för Färjestad mot Brynäs. Och dem ledde med 1-0 med mål av Lee Goran i sin första Färjestadmatch :] Sen tittade vi lite på var det Dobido.. Och jag visade dem lite Hedwig saker också som min fina inramade autograf från Johannes. Berättade om mitt äventyr på Stadsteaterns stora scen. Farfar tittade också på min vägg, haha. Och så sa han något om min Hedwig bild som satt snett (nu har den ramlat ner..) att var bra att ha den så så slipper man oroa sig över om den sitter snett, haha.

Sen blev det dags att cykla till nästa kalas. Tappade min cykelnyckel på vägen dit.. Det var ett roligt kalas det med. Käkade tacos inne i deras vardagsrumoch tittade lite på Antikrundan med Lb, Kusin Victoria och några till ett tag. Sen blev det tårta, gott. Pratade lite med Stina också, trevligt och hon var jättefin i håret! Och Billy har visst börjat med musik, skrev massa egna texter och sånt. Anettes sång var rolig, haha! Sen började ett roligt program, Don't Forget The Lyrics. Två avsnitt på raken, det var nog jag och Victoria som tittade mest. Riktigt roligt, men alldeles för mycket reklam. Så i en reklampaus började vi ta bort disk från bordet och Anette sa att vi inte behövde göra det och Victoria sa men det är reklam, haha. Roligt att träffa alla släktingar igen, och alla Johans släktingar. Blev ju självklart lite mobbing också, Färjestad vann ju över Brynäs med hela 5-1. BRA JOBBAT! Och det var ju faktiskt Markström som stod Maria..
Sen blev det att se början på Lilla Jönsonligan på Kollo med Anette, Johan och Victoria.

"Vill du ha godis?" - Dynamit Harry
"Jaa.." - Doris
Tystnad
"Vart är det då?" - Doris
"Du får det imorgon" - Dynamit Harry som inte hade nå godis men var så glad för att Doris ville stanna hemma med honom på sommarlovet.

Grattis Johan på 39-årsdagen! (Igår)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag hörde när du försökte förklara för dina släktingar att du inte lyssnade när jag pratade. Det samtalet mellan er var riktigt lyssningsvärt

Anonym sa...

Sorry att jag störde två gånger förresten