måndag 20 september 2010

Peppar!?

Helgen har varit superkul! Haley Reunion
Jag for alltså efter min hockeyträning i fredags till Stockholm med Moa. Sov över hos hennes mormor och sen tiidigt på lördag morgonen mötte vi Linnea på tågstationen ("det är panik") och åkte ner till Skåne där Eve väntade på oss. Vi gick runt lite i Helsingborg, träffade på en kompis till Eve och hon presenterade oss som hennes Amerikanska kompisar så han han hälsade på engelska tills han upptäckte att vi var svenska. Sen käkade vi på ett ställe där Maria Montazami brukar hänga när hon är i stan. Fick vinka the Eves mormor. Och så gick hennes mamma och mammans man förbi, Eves pappa och hans fru och Eves lillebror och hans flickvän. Hela familjen. På kvällen åt vi middag hemma hos Eve med hennes mamma och mammans man. Sen myste vi resten av kvällen på Eves mysiga rum. Söndagen blev det att åka utomlands ;)
Berättar mer imorgon om jag har tid. Kom hem vid 11 idag och har flyttat hela dagen lång. Lite ont i ryggen och nacken nu.. Men imorgon är det nya tag och försöka packa upp allt och förvandla den lilla lägenheten till ett hem.
Från en sån där rolig automat dem hade på en av biograferna i Santa Barbara. En av våra sista dagar gick vi till biografen och frågade ifall vi fick komma in fast vi inte skulle på någon bio för att använda fotoautomaten.
Och det fick vi :D

Inga kommentarer: