tisdag 7 september 2010

the boat that rocked.

Blev lite trött i lördags/söndags natt så orkade inte titta klart på hela denna underbara film. Men efter jag hängt med M&M i söndags åkte jag hem och tittade färdigt på The Boat That Rocked. Så underbar den är!  

Handlar om en brittisk piratradiostation på slutet av 60-talet som sänder piratradio från en båt i Nordsjön (då det är ingen som äger havet och i alla fall var det så i Sverige att ett bolag hade radiomonopol). Fantastisk film med underbar musik. I ♥ musikfilmer! Och lite roligt är att vi just pratat om sånna här båtar på förra föreläsning jag hade.
Har nog aldrig tänkt mums så många gånger som jag gjorde när jag såg denna filmen haha ;)
Lb kom hem i slutet av filmen och ville när den var slut se en till film. Så tittade på en annan helt fantastikt film, Inglourious Bastards som gick på reklam på tv och Lb sa att han vela se den och jag berättade att det var hans lucky day haha. För senast pappa och farmor var i byn lånade jag en kasse filmer av pappa och en av dem filmerna råkade då vara just denna. Den var mycket bättre än jag trodde. Tarantino är underbar! Dock tyckte nog Lb att jag var lite nördig när jag hela tiden sa hahha, det där är så Tarantino. Och han sa, vem är Tarantino. Vad lär sig ungarna i skolan nu för tiden egentligen... Inte tyckte han filmen var särskillt bra heller.
Brad Pitt är bäst. Haha, hans dialekt är uuuunderbar. Särskillt på Italienska.

Inga kommentarer: