söndag 12 september 2010

Film ♥

I torsdagskäll tittade jag och Lb på en film jag länge velat se och hittade i min filmlåda nämligen Along Came Polly med Jennifer Aniston. Trodde den skulle vara en av det bättre Amerikanska humor filmerna. Men ack så fel det skulle visa att jag hade. Den var riktigt dålig. Vet inte om det fanns nåt lite positivt med den förutom Jen.
I fredags när Moa kom hit blev det att se två filmer. Först ut blev det Borat: Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation Of Kazakhstan. Jag gillar den titlen! ;) Den var heller tyvärr inte så bra som jag trott, men ändå ganskla rolig i svängarna. Jag och Moa funderade på om en del av scenerna i filmen var på riktigt för Carro sa att en del grejor var på riktigt i skaparen av filmens andra film. Men det är ju väldigt många olika kameravinklar av samma situation vilket gör detta mindre trovärdigt så vi vet inte vad vi ska tro. Men det vore ju mycket roligare om en del grejor är på riktigt. Läste nyligen här att: "Bara ett fåtal personer inblandade i produktionen visste vad som försiggick, medan de som är med i filmen inte var med på det hela. Inget manus ska ha funnits, utan mycket är improviserat."
Hoppas! Är det nån som vet?
Men efter den blev det finfilm. Walk The Line, underbara film! En av mina absoluta favoriter. Den har ju allt. Underbar story, skådespelare, musik, klippning och detbästa är ju att det är en sann historia och baserad på underbara Johnny Cash liv.
Fint. Den är duktiga dem här två, särskillt i den här filmen.

Det blev förresten dip också, haha. Och massa chips, för Spararne hade extra pris. Och Lb missade när jag äntligen orkade vara vaken jättelänge! haha. Fast sen vaknade jag tidigt igår och kunde inte somna om så var trött och hade ont i huvudet nästan hela lördagen. Somnade två timmar på soffan haha.

När jag vaknat igen gick upp till Carro och tittade på Sveriges bästa film, Smala Sussie. Finns inte så mycket mer att säga om den än genialisk.
Idag läser jag kurslitratur blandat med att se sista säsongen av Dawsons Creek. Sett mer än halva redan..
Och så har jag varit duktig och äntligen överfört pengar och så planerar jag att börja packa ner mina grejor jag har hemma hos mamma, är ju flytt snart. Nu ska jag läsa klart det andra kapitlet av sju jag är efter med..

Inga kommentarer: