onsdag 8 september 2010

His name is Q, he's better than you, if the spot is hot, then he's there too...

Gick upp alldeless för tidigt och åkte in till Falun och skolan. Vi skulle ha två föreläsningar idag, den första 9-12 och den andra 13-16 men fröken var lite förkyld så hon ställde in den andra. Jippi! Skulle ända bara ha pratat om det som står i boken vi ska läsa. Boken jag fortfarande inte har. Men jag hoppas på morgondagen. Den föreläsningen vi hade idag snacka vi om internet och webben. Mest en massa åratal när olika saker kom. Inte världens intressantaste men inte världens tråkigaste heller. Men hann inte prata med en jag skulle vilja prata med. Jag vill få det gjort och gå vidare. Det var ju bara en dum grej. Imorgon kanske. När jag klev av tåget i Hofors idag såg jag Emma kliva av. Så snackade en massa med henne på bussen hem. Och sen track jag på knappen så det blev rött när traktorn kom. hoho ;) Men jag skulle faktiskt gå över.
Nu ska jag gå och möta Moa utanför hennes jobb och gå en liten vandring. Lite senare blir det möte som jag hoppas går super. Håll era tummar!
Imorse. Tog ett snabbt kort innan jag skulle kliva på tåget för det såg coolt ut. Trodde inte det skulle fastna nå på korten men det blev ganska häftigt ändå.

P.S haha, trodde Moa skulle få vänta på mig men jag kom visst dit ca 50 min för tidigt. Tur det är nära hem.

2 kommentarer:

Moa sa...

alltså wow! såå cool bild!

Maria sa...

Ja verkligen skitcool bild! Ser ut som sådana man kan se på utställnignar. Coolt!!!!