tisdag 23 februari 2010

Throw up your arms into the sky, you and I (22/2)

Och så var skolveckan igång igen. Vilken har jag tappat räkningen på. Det är ju ganska roligt, men alltid jobbigt med skola. När man väll är det går det fint, men att sig dit är jobbigt och göra saker hemma är USCH! :P

Ingen editing 2 idag, för vi jobbar med våra trailers. Min är jättedålig. Alltså det är nog seriöst det dåligaste jag gjort! Den handlar om Dawsons Creek. hahaha. Fick en en idé om den och Twilight så jag tänkte köra på Twiligth men det blidde inte så. Sista dagen att göra klart den imorgon, sen kommer det bli pinigt att visa den för klassen..

Käkade lunch på skolan med Moa, Sandra och Tina. MASUS! Sen var jag skådespelare i deras filmer. "I loooove you!", haha grymt duktig var jag.. Intro To Film, dagens första och sista lektion. Hamnade bredvid "Marty" nu igen utan att veta om det, haha. Tittade på Raging Bull, åh en sån cool film. Underbar. Hann inte se hela, så slutet får vi se på onsdagens lektion. Tänkt att jag tittar på film på mina lektioner, hoho! Och vad mycket fint den här mannen har gjort!
Titta på Robert De Niro!

Det var en hemma hos Andy i lördags som satt på räcket på Andys balkong. Ganska långt ner. Och så lutade han sig bakåt och jag fick ont i magen för det såg ut som han skulle ramla ner. Men lyssna han på mig? nejnej. För någon ramlade ner från Andys trappa i lördags som också är högt uppe. Och idag såg vi den där killen som också går i min editing 2 klass på kryckor. Kan det vara han kanske? Han skulle ha lyssnat på mig! ;)

Jag och Syster Yster ska på Green Day!

2 kommentarer:

tittskåpsteatern sa...

Jag gillar också Alexander och Kjelle! Alexander är en sån mysigt person, så skön :)

mor sa...

ÅÅÅhh vad kul det var o höra av dig imorse::)))trots att vi inte kan spela hockey så nu är os över för denna gång::((( vi har så mycket snö o kallt här så jag tror vi aldrig får vår!!! Idag kl 10.15 ska daniel skriva teoriprovet; jag håller alla fingrar o tår för honom. Sov gott min Hanna, tårarna tränger sig fram av saknad efter dig. kram o puss till nästa gång