onsdag 17 februari 2010

Sommar! (16/2)

Nu är det sommar igen! Visst är det skönt!? ;)
Vad gör vi en fredags kväll? Jo vi städar garderoben, haha! Evelina hade tråkigt och letade efter något att göra. Kom in i vårt rum och tyckte att jag inte hade tillräckligt fint i min garderob. Så hon gjorde det fint. Väskan blev helt upppackad också. ;D

"Du måste bli bättre vän med strykjärnet." - Evelina
"Du, vi har inget förhållande alls."

Hon är mycket för att slänga saker (saker som man egentligen inte behöver.) Precis som en viss syster när man ska flytta. Men nu är det fint och jag och Moa slängde en massa skit som kartonger och påsar vi inte behöver som bara tog en massa plats.

Efter vi träffat Mr.Darcy i lördags blev det Donken, hem och äta och sen mera SBIFF. Såg 6 kortfilmer gjorde av studenter från Santa Barbara. Ganska spännande, men det var mycket konstigt!

Söndagen var SBIFFs sista dag. Såg surfdokumentärer Hana Surf Girls av regissören Russ som pratade i vår dokumentär class förra lektionen. Och på kvällen blev var det closing night. Stod vid röda mattan, väldigt nära dem här två:

Giovani Ribisi (Phoebes brorsa! och Luke Wilson)

Inne i Arlington var det lite tal och så kom folket som jobbat med kvällens film ut på scen, bland annat herrarna ovan. Visades två kortfilmer som hade vunnit något och sen visades kvällens film, Middle Men, okej film. Ganska konstig ibland, men lite rolig och smart. Det har varit en fin tid med SBIFF! Det är tråkigt att den är över nu, men jag hoppas på att jag kan komma tillbaka till den!

Igår var det Presidents day, så det var ingen skola. Jag och Moa gick den 50-minuters promenaden upp till Sandra. Vi gick till deras fina strand och BADADE i havet. I alla fall jag och Moa, Sandra är en badkruka! ;P Det var ganska kallt, men skönt! Och roligt, men lässkigt med alla vågorna! Följde med Sandra och handlade och sen gick jag och Moa den 50-minuters promenaden hem.

1 kommentar:

Tittskåpsteater sa...

Tack så mycket! Kändes att det behövdes en teater/musikal blogg! :)
Ja.. Va synd! Men du får ju träffa Colin Firth så.. haha!