torsdag 4 februari 2010

GRATTIS SYSTER YSTER! ♥

Idag fyller världens finaste syster år! Inte riktigt ännu här då, men i Sverige där hon håller till. Ett halvt sekel! Men du har också ett tag kvar till 30, så inge gammalt inte! Jag saknar dig så mycket! Hoppas du får världens finaste födelsedag! Och många fina presenter, och fint kalas. Om du ska ha något! Jag vill också komma på ditt kalas! Förresten, jag kom på att jag och Lova tog fram den där påsen med lussebullar, där lussebullen hon bakat och sparat till var i. Men jag glömde bort att äta den. Men du får hälsa att vi får baka nya nästa jul och den var nog helt underbart god!


Jag är glad att jag har en sådan fin yster som du! Du är verkligen bäst!
Puss och kram, ha väldans fin dag! Med dem här sötnosarna:

4 kommentarer:

mor sa...

Är så glad att du är stolt över din syster, du skriver så fint Hanna , blir tårögd. Ska fixa panda åt dig men behöver din majladress så att jag kan skicka det o du får installera det själv.
går nu till min kära tvättstuga, vill du följa med Hanna? är fortfarande rädd för källargubben::))) SAAAAAKNAR DIIIIIG

Hanna sa...

Men jag har redan fixat virus skydd, fast Norton. Läser du inte varje inlägg?! :O Skojar bara, men det står i inlägget nedan.. haha. Men tack så mycket ändå! :)
Jag vill jättegärna följa med till tvättstugan :) Vi får tvätta myket när jag kommer hem :D Saknar dig med!

mor sa...

Jo jag läser allt men har mycket mycket dåligt minne::))) ok bra du har virusskydd. kram kram

Hanna sa...

Ja, det brukar bli så när man blir gammal! ;) Att man får dåligt minne.. Ja, det är mycket bra! Datorn funkar helt okej efter jag installera det. Hoppas det håller i sig! Ikväll har jag varit på film festvial. MYCKET ROLIGT! Berättar mer imorgon, ha det så fint!