lördag 27 februari 2010

Cuuuuuurling! (26/2)

Satt i dac länge i tisdags och gjorde färdig min trailer, hem och äta och sen ha veckans documentuary. Andra halvan av lektionen fick vi sitta i dac och jobba med våra dokumentärer vi håller på dem som ska vara inne på tisdag. Jag gör en om Johannes. Ganska bra assignment! Men jag var riktigt trött, och så funkade inte mina filer i Final Cut så jag orkade inte göra något. Frågade Moa om vi skulle gå hem, men hon ville stanna en stund till. Så jag googlade lite och hittade ett sätt att konvertera om mina filer, woho! Jag är ganska smart alltså! Gick hem tills Lost började. Efter det blev det inte att sova eller att plugga som var planen, utan jag, Moa och Evelina satt uppe konstig länge och tittade på gamla bilder på Bilddagboken, haha. Och mina zombieskadade byxor är nu ett minne blott, dem är nu jeans short istället!

Det var jobbigt att vakna i onsdags för att ha editing 2. Dagen vi skulle visa våra trailers. Dawson's Kräk, hoho! Men det gick bra. Hem och läsa till Intro To Film och käka lunch. Jag hoppade av rätt bitar av kapitlet. För på onsdagens Intro To Film, efter vi sett klart Raging Bull och snackat om den ställde läraren 15 frågor till oss. (som vi har gjort en gång förrut, fast då med 20 frågor). Och så frågar han någon random elev i klassen om svaret. I onsdags fick jag en fråga. Det var två Hannor i klassen, men den andra fick svara på första frågan och jag fick svara på den som kom efter. Fast egentligen tror jag läraren menade att jag skulle svara på den första.. Men det var tur att den andra Hanna svarade på den, för den var jag inte riktigt säker på. Men min fråga den kunde jag! Skönt sätt att sluta skolveckan på, haha!

På kvällen gick vi på bio, Dear John. Tråkigt underlig, alldeless för lång och väääldigt seg! Inget för mig, det lät mycket mer spännande i biorumnet bredvid ;D
Hem och titta dålig hockey, och igår blev det shopping med Evelina. Köpte en kjol, en t-shirt, en filmklappa, ett nagellack, massa armband och en jeans jacka. Som är jättesnygg och kostade 20 dollar/140 kr. Tittade på slutet av damhockey finalen och sen var det prisutdelning och på nåt vis fastnade alla svenska roomisar i soffan och tittade på hela! =D Till och med Rachel tittade en stund, hon var inte så där jätteledsen att Usa just förlorat, haha..

På kvällen igår gick vi till Open Mic. Det var på ungefär samma nivå som förra veckan, dåligt. Så vi gick ganska snabbt igen. Men förra veckan, haha! Då var det en kille som var där. Han försvann ett tag och kom sen tillbaka med mjölk i en stor glas flaska/burk och ett ägg paket. Efter en stund började han sakta knäcka i några ägg i mjölken. Och sen så.. Ja, drack han det. UUUUSSSSCHH!

Cyklade och handlade på Ralphs igår kväll istället. Storhanling typ. Vanilj cola förrådet är uppbyggt igen! Pratade med M halva natten, myyys och så vaknade Richard också. Trevlans, trevlans! Och så berättade om vårt missöde med Ms födelsedags paket. Det var lite jobbigt att gå upp vid elva idag för att pallra iväg mig till Dac för att jobba på min dokumentär. Men det gick. Och när jag var där började brandalarmet låta. HÖGT. Och så blinkade lampor. Så vi alla i dac gick ut och väntade tills ljudet slutade.. Jag tror inte det brann någonstans..

Nu tittar jag på damernas curling final, Sverige leder! Heeeejjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Inga kommentarer: