lördag 13 februari 2010

I'm in love with Tom Sturridge! (13/2)

Det blev en fin film. Trodde först inte vi skulle komma in då vi kom rätt sent och det som vanligt var lååång kö. Q carden hann ta slut (något underligt kösystem dem har här..), så alla med sånna fick komma in först. Och nån som jobbade där sa att antagligen skulle inte ens alla med Q card komma in. Men det gjorde vi! Tur att jag sa att vi borde stanna och vänta när Moa undrade ifall vi skulle ge upp. Vi fick dock sitta längst fram för det var det ända platserna som fanns kvar. Vanliga fall tycker jag om att sitta längst fram. Men inte i USA och inte på denna biografen. För man sitter väldigt nära och bioduken är väldigt högt uppe. Så det blev ett fint low angle på hela filmen. Så människorna såg lite konstiga ut ibland. Men dem var fina ändå, särskillt en viss Tom! Under filmen tänkte vi båda att vi hade sämsta plasterna. Men sen så tog den fina väldigt blåa (jag kan det här nu med färger nu!) filmen slut. Tänkte nästan gå. Men så kom en man med en mikorfon. Vad kan det här vara tänkte vi. Jag sa på skoj att kanske Tom skulle komma. Och så var han där! Haha! Han, Scott Mechlowics (EUROTRIP), en till skådespelare, och dem som vi tror var DPn och regisören till filmen blev presenterade och kom fram och stod kanske EN METER ifrån oss!
WillyPyamas
Det blev ett Q&A, det var så fint! Jag tog några bilder och filmade lite. Ni ska få se! Tom var så  söt, han såg så blyg ut! Filmgänget gick ut från biorummet precis när vi gick ut. Och sen vågade jag mig fram till både Scott och Tom och pratade med dem. Frågade om deras autografer som jag hart fint i min kalender nu. Och så sa jag att dem varit jättebra filmen som också var jättebra. Och till Scott sa jag att jag älskar honom i EuroTrip :)

Här är Scott om ni fortfarande inte vet vem det är. Jag har träffat honom!
Och här är Tom! Guuuuuuulig!

SBIFF, det är fina grejor det!
vi skuttade lyckigt hem och berättade snabbt allt för Linnea och Evelina. Snipp, snapp slut. Så var denna verklighet slut.
Minne för livet. Sånt ska man inte kasta bort!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En sötnos.

Maria sa...

Vad coolt!!!!
Bra att du vågade gå fram och prata! Vad modig du är. Det här vill jag höra mer om när vi pratar nästa gång! :D