onsdag 17 februari 2010

4 x Mark Ravenhill (17/2)

Måste dem ha så mycket fin teater i Sverige när jag inte är där! Jag vill också se Johannes och gå runt i massa korridorer på Stadsteatern och åka i den stora hissen.
4 x Mark Ravenhill

Men på lördag är det äntligen i alla fall DAGS! Och här är en ny fin teaterblogg som startat som jag kan läsa också och som ni med borde göra:

Igår var det tillbaka till skolan. Fast började klockan 17 och hade bara en lektion, dokumentuary. Det var ganska roligt och ganska tråkit ibland också. Gick igenom lite ljus, 3 point lightnig. Det känns som jag gjort det förr? ;D

Och så har det blivit en massa OS. Men det är så svårt att förstå när Cox tv kanaler som jag har visar vad och när. För dem visar oftast saker i repris. Som när Kalla vann, det såg jag några timmar efter. Och jag hann se lite av Ferrys lopp också innan det blev det dags att pallra sig till skolan. Men jag visste ju redan att dem vunnit. Inte lika spännande då! Men underbart roligt att dem vann! Hurrahurra! Och idag är det hockey x 2. Antagligen när jag har min Intro To Film class. Kanske hinner se lite av herrarnas match.. Men har jag tur så visar dem dem matcherna i repris också. Jag såg slutet av Rysslands match mot Lettland igår kväll, det är inte så jämna matcher ibland.. Och Curling vill jag ju se, men det verkar dem inte vilja visa när Sverige spelar. Det verkar gå bra för Sverige i alla fall!

Plugga var det jag skulle göra ja..

3 kommentarer:

Tittskåpsteater sa...

Tack så mycket för länkningen! Va gulligt av dig :)

Åh fina Johannes! Han är så snygg nu när han har lite skäggstubb hihi (a)<3

martina sa...

Ravenhill ska bli spännande så synd att du missar den! Men du, Johannes var med i P3 Populär idag. Det var mest inför mello men han pratade lite om Musketörerna samt Ravenhill och jag tror man fick höra något från Hedvig men jag är inte hundra, har inget minne kvar från det jag såg 2008. haha.

Moa sa...

Åååååh!!! :D Javisst är han jättesnygg med lite stubb, hihi! :) <3