lördag 14 mars 2009

PUND

I veckan har jag väll inte gjorde vidare mycket. Anna kom hem till mig på kvällen på måndag och lämnade en kopia på utskriften från Ryanair och så pratade vi en massa och tittade på gamla saker som jag hittade medan jag letade efter mina betyg men inte hittade dem, men hade några aningar att dem skulle vara hemma hos mamma.

I tisdags gick jag till Arbetsförmedlingen och fick ett papper påskrivet. Var där förra veckan också, Ann som jag har där sa att skulle få vara med i nåt som heter Jobb chansen för ungdomar. Var också med på nån halvful undersökning hon hade, haha var rätt roligt. Sen gick jag upp till min mamma och hittade mina betyg och sen tittade vi på lite kläder på Bubbelroom men det var inte sån bra sida. Sen blev det att posta mitt brev och sen hem.

I onsdags mötte jag Anna och vi gick till banken och beställde Pund. Snart blir det England! Sen följde jag med Anna till en affär jag inte vet vad heter och Anna köpte bara saker hon inte skulle köpa och sen blev det en promenad med Molly till Ankdamen för att mata ankorna. Roligt och lässkigt när Molly flög på ankorna två gånger, tur att jag var beredd så hon inte ramlade ner i Ankdammen. Sen gick vi tillbaka till Annas mamma och räknade ut lite på datorn. Sen tog jag sällskap med Anna till hennes jobb där ovanför Petreskolan och sen gick jag hem.

Inga kommentarer: