lördag 14 mars 2009

Olva övernattning

Förra lördagen sov Lova över hos mig när syster och Johnny besökte huvudstaden för att se Metallica som måste har varit hur häftigt som helst. Lova kom runt 18 då blev det Bolli och godsaker :DHon tyckte det var roligt att jag hade en dammsugare under sängen, men som alla vet moster är inte som alla andra ; ) Hon hittade också min tomte under sängen, haha "En julsak under sängen". Hann lyssna lite på Mello också och när Sarah Dawn Finer sjöng sa Lova "Vad fint hon sjunger!" gullunge! Sen blev det att läsa lite bok sen sova. För Lova, halv nio är lite för tidigt för mig. Så satt vid datorn i några timmar innan jag gick och la mig och försökte sova. Sen vid 6 vaknade Lova, så då blev det att gå upp och titta på lite olika barnprogram på teven och lite frukost sen på det. Blev att spela lite kort också. Ett påhittat spel med mina stora kort. Vi vände på en massa kort och sen fick man välja ett och en del gånger två och del gånger om jag minns rätt till och med tre kort. Tillslut fick Lova den där Jokern då kom jag på att man vann då, så hon vann! Men hon sa att jag kunde vinna nästa gång men när vi spelade igen fick hon jokern igen, men hon hittade en till Joker som var lite annorlunda så hon sa att när jag fick den vann jag också :) Så vi var båda stolta vinnare! :]Hur söt som helst! Blev se lite film på dagen också, såg Hitta Nemo, Turtles (Lova hade många funderingar över Turtles en angående deras matvanor, men hon kom fram till "Dem kan äta gräddpizza och vanlig pizza" sööt! Och med gräddpizza menar vi så klart pizza med grädde på vilket inte kan vara så gott.. Jag försökte lära mig alla nam) och några Sunes Jul avsnitt :) Och hon var så rolig när hon duschade, haha. Så fint! Sen blev hon kissnödig och torkade sig med topapappret på benet istället för med handduk som man brukar efter man duschat, haha! "Jättekallt som en isbit", så kallt vatten ville hon ha tvärtom på kvällen dagen innan när hon ville ha varmt vatten.. Gick ut en stund också och åkte bräda. Roligt, förutom att det var svårt att dra brädan på backen för att det var så sandat över allt. Men lite kunde jag allt dra Lova. Och lekte vi lite i snön ett tag. Skyltarna kastade snö på oss ;p Dem jäklarna. Så roligt en gång när Lova sa att jag skukke vända på mig och så gjorde hon en snöboll och kastade på mig. Fast hon sa ju att det var skyltarna och jag såg ju inte så jag vet inte riktigt.. Lova drog brädan lite också och sa "när jag står still står den också still. När smyger smyger den med" <3

Jag gillar spegelbilder och Lova gillade min låda och att pyssla med smyckena där i, eller pärlorna. "Nej, det var ju inte ostkrokar. Det var ju pärlorna!" Hade roliga örhängen tror jag, ficklampeörhängen och ketchupflaskor. Och så pysslade vi lite den sista stunden när vi väntade på syster och Johnny skulle komma hämta oss.Vårt fina mästerverk!

Här är jag och Lova uppochner på en liten bild. Skrev ett hemligt meddelande på den också.. Lova är så duktig på att skriva! Och så är Batman högst upp. Vid fyra-fem så kom dem och hämtade oss och vi åkte upp till Roberts.

Inga kommentarer: