söndag 29 mars 2009

Ludvika

Igår åkte jag och Moa till Ludvika för att hälsa på Maria och Richard :) Först gick jag upp och tittade på Team Sandviks match i Stålbucklan, Mathilda, Therese och Johanna var med så det var roligt att se. Roligt att man kunde se den på webben! Dem vann också! Moa kör bilen på väg mot Ludvika, hon behövde bara lite hjälp av M att hitta dit. Jag förstår inte det här, när man har körkort verkar det som om man genast blir bra på att hitta till ställen också. Jag hittar ju ingenstans! kommer det ändras ifall jag tar körkort? :PBlev att leka med M&M, käka M&M och handla på M&M =] Fikade och såg på Rallybrudar. Lite senare blev det att fixa tacos.Jag är nöjd över mit jobb! (Y) :D käkade tacos sen och tittade lite på Robinson. Släckte också av alla lamporna, nästan i alla fall. Vi försökte ju i alla fall. Sen kom Richard hem från sin skidutflykt, han var på roligt humör haha. Han kusin och kusinens kvinna som hade ett halsband kom också förbi en stund.Haha, snyggingar! särskilt tösen med micen :D Richard blev inte så nöjd över svaret han fick av Maria om han skulle ha t-shirt eller skjorta så han frågade mig och jag tyckte absolut han skulle ha skjorta. Sen fick jag och Moa hjälpa honom bestäma vilken, haha. Jag fick höra en fin historia hur han hade fått blod på en skjorta som inte gick bort. Jag tyckte han skulle ha en jättesnyg med kungakronor på men det var jätteför stor. Tillslut blev det Moa som bestämde.Maria i spegeln. Fick höra lite Björn under kvällen också, var ett tag sen nu :):)
Moa och jag i spegeln.
Blev lite abstrakt konst i köket också, precis som förr, snyggt! ^^)
Runt 12 gick vi till Solo. Där var det roligt, blev mycket danss! Rolig han som undrade om han bara störde oss eller vad han sa. När det stängde skulle vi gå och äta på nå ställe, på vägen dit sparkade jag på nånting som en fotboll och nån "jävlar hon har ju talang" eller något sånt. hahahahhahaha! Sen skulle jag glida det där det var halt men ramlade istället, haha. Fick hjälp upp av Maria och Jocke haha, jag saknar hockeyn =/ Åt inte så mycket av min nåt på p, men det var säkert gott. Sen gick vi och tittade på cyklarna och jag och Moa lekte Audrina och Justin, vi är lite The Hills skadade.. Sen gick vi tillbaka till Richard och jag, Moa och Maria somnade typ i soffan medan Richard och Jocke spelade tvspel. Fast först gjorde jag ju en rolig upptäckt. Vem är inte på framsidan om inte, jo JÖRGEN JÖNSSON!När spelade han i Rögle då, 95.. hahah. För spelet var 95 uplagan :P Jag fick dem att blåsa på spelen också för det häFetr till ; D Och så var det inte bara jag som kunde texterna till Björn låtarna, woho ; ] Var väldigt fin graffik och ljudeffekter, ahahhahahaha.
Typ vid sex nån gick vi och la oss och jag vaknade typ en timme senare och trodde att jag sovit jättelänge. Sen vaknade jag vid elva och var pigg konstigt nog. Brukar ju vara mig dem har svårt att få upp, käften! =P Jag och Moa lyssnade på massa grejer på våra telefoner och sen gick vi upp och städade lite, haha. Jag skurade lite köksluckor =D Tillslut vakande Maria och Richard också. Och vid två lära vi åka för Moa hade fått jobb till klockan fyra. Men mycket roligt har det varit! :)

1 kommentar:

mo sa...

Ja en riktigt rolig helg! :D Och nu är du i London plötsligt, konstigt.. Missa inte inte den bästa Abbeyn! :P