tisdag 10 mars 2009

Sluspelet

Jag tycker om FÄRJESTAD!<3

I torsdags börjde så sluspelet. Färjestad valde Brynäs så första matchen spelades i Läkerol. Lillebror hjälpte mig att beställa en biljett, men det var si slut i borsta stå så fick beställa en till hemma stå och på nåt vis försöka att ändå stå i Färjestad klacken. Var framme i Läkerol redan före klockan 18. Handlade mera klubbor och en Sprite och letade sen på dit jag skulle. Träffade Lb och hans kompis Daniel så pratade med dem en stund. Dem hade varit där och lagt ut lappar på vare plats. Vakten gick lite länge bort ett tag å tänkte försöka komma in i Färjestad klacken utan att någon skulle märka men det gick inte så bra. Dem frågade efter biljett, men jag sa att jag tappat bort den. Men jag tog fram ett kvitto och kuvertet allt hade varit i, förtum själva biljetten som jag lagt i en annan ficka. Ena vakten sa att ifall han skulle ha en sur dag eller något sådant skulle ha sagt att jag lära gå ut från ishallen och egentligen hade han en sån dag men jag fick gå in ändå, höhö. Jag måste vara en duktig skådespelare! Men sen så var det ändå bara halvtomt i Färjestad klacken :S Då kunde jag ju ha fått köpa en biljett där istället, dumma skit Brynäs! Jag var först i Färjestad klacken, haha. Kände mig lite ensam där när det var jättemånga i Brynäs klacken.. Körde vanliga till Maria och sen ringde jag till Moa och pratade lite med henne. Skickade sms till Mathilda också och berättade att jag köpt mera klubbor =P Hon blev lite avis och frågade om jag kunde köpa några till henne men vågade inte lämna klacken.. Var en rätt seg match sen men den slutade bra i alla fall med Färjestad vinst! Inte lite kaxig Färjestad klacken är då, men dem har ju all rätt att vara det. "Byt lag, ojämt!" och så var alla pajasar i alla fall enligt än, haha.
Var nog här när Jörgen just slagits. Han tog sig an två Brynäsare. Fy tusan vad jag kommer sakna Jörgen nästa säsong! Finns ingen som han!
Eller var det kanske här? Mamma blev lite orolig över att Daniel skulle åka från mig sen ; ) Vi var alla glada över segern sen i alla fall. Särskilt Elna med sitt "Håll käften" :P "Sluta visa massa sms i teven" - Fbk supporter 1 "Det gör ju vi med" - Fbk supporetr 2 ;D Sen väntade D&D på att nån skulle låsa upp förrådet där dem hade sina saker så stod där och väntade med dem när plötsligt Rikard Wallin gick förbi. Han gick bara nån meter ifrån mig! =) Sen kom även Hockeykväll-Marie. Cooli! Sen gick vi till bussen och alla hade precis åkt då men det var sån kö så det gick inte så fort så vi fick hoppa på i "farten". "Slutspel nu då" sa jag till Lb fast jag menade semifinal. "Han som stod upp" - sa jag lite senare men alla i klacken står ju upp ; ) Men jag menade ju han som stod högst upp, haha. När vi kom fram till Gävle blev det Donken, och D&D delade broderligt när det bara fanns ett sugrör. "Skulle du ha en stor Cola?" - Daniel till Daniel. "Ja" - Daniel till Daniel. "Ge han en lite fanta typ istället" - Jag till Daniel. "Eller en liten vatten.." - Daniel till mig. "Sa du en lite vatten.." - Jag till Daniel :P Sen satt vi på Donken med några till bekanta till lillebror tills det blev dags för mig, D&D och en tjej som jag inte komme rihåg vad hon heter att gå till bussen. Busschafören var lite knäpp och sa något om att det skulle bli dyrt för mig eller nåt, jag hängde inte riktigt med där. Men jag hade typ dubbelt så mycket på mitt kort än vad det skulle kosta att åka hem. Rolig resa hem sen med mycket skratt :D "När jag åkte lokalbuss i Tailand som den här fast i Tailand" - Andra Daniel,sa du att du var i Tailand? ; ) Han sa nå mer roligt typ nåt med jag tittade på era ord när ni pratade.. Det kunde startas en klubb och jag fick medhåll från att tjejen att mina Converse skulle se ut som dem gjorde, här behövs inga nya skor inte då. Rolig resa hem i alla fall och finfint med en vinst!



Pausunderhållning ;-)

Inga kommentarer: