måndag 22 september 2008

Patrik 1,5


Idag har jag spenderat dagen i Gävle med Mo och Maria. Eller okej, först stannade vi Valbo för lite kjolshopping Maria skulle göra. I bilen lyssnade vi på Hedwig skivan, som Mos pappa också tycker är jättebra, alla gör det! Han ringde till och med till Mo och sa att skivan var i cdn i bilen, fast Mo hade redan upptäckt det då. Även Mos pappas fiskkompisar tycker det var bra! I Gävle käkade vi först på Donken, efter det blev det massa fototagning, haha.. Sen blev det bio, länge sen se sist för mig nu. Såg eaf Patrik 1,5, riktigt riktigt bra film! Riktigt rolig och väldigt fin story. Men en del bio folk är ju dumma ju huvudet. FILMEN ÄR INTE SLUT! Och vaddå skratta, vad var det för roligt med det?

Men man fick se vad det var för hund, haha. Precis innan hunden sa skojade jag om att det var synd att man inte fick se vilken hundras dem valde.. Riktigt kul slut, med alla springandes, ja alla utan tjejen HAHA! SE DEN!

Sen följde vi med Maria till tåget som skulle åka tillbaka till Sundsvall igen. Blir alltid så fina bilder genom tågfönster"D Sen sprang jag och Mo fint efter tåget när det åkte, haha!

Inga kommentarer: