fredag 12 september 2008

Fotckey

Idag har det varit dubbelträning. Jobbigt men roligt! Fast dagen började med att jag väcktes av att dem högg ner träd igen. TYST, jag vill sova.. Sen väcktes jag av att det plingade på dörren. Kommer Mo redan tänkte jag och såg att klockan bara var 10. Kom på att det nog var vaktmästaren som skulle fixa min dusch. Så satte på mig mina gröna sköna tröja som låg nära för hade bara linne och trosor på mig och gick och öppnade dörren. Och rätt jag hade. Fast det var lite pinsamt att öppna utan byxor, men annars skulle han ju ha gått in med huvudnyckeln. Vaktämästaren sa god morgon till mig, haha. Måste ha sett rätt trött ut. Hade fått en provtidning av Gefle Dagblad så satte mig i soffan läste den lite grann tills vaktmästaren gick igen. Då la jag mig och sov igen, men trodde först inte att skulle kunna somna om men tillslut gick det. Klockan ringde sen vid 12, men gick inte upp fören 14.. Under tiden skrev Fredrik till mig på msn och frågade om jag var där och lol eller nåt liknande. Orkade inte läsa då.. Men det visades sig att han var den som dödats på maffia, noo! Även tror spelledaren att han är en tjej, haha så roligt! Spelledaren skrev också i Maffiatråden att man inte fick posta nu för det var nattrundan, men ändå postades det.. Sluta posta!^^ Satt vid datorn en stund när jag vaknat, men sen tog jag äntligen tag i det. Det jag tänkt ta tag i några månader nu. Dammsuga och torka golven i lägenheten. Skönt att ha det gjort nu. Golven glänser.. Mo och Anna blev nog allt lite paffa när dem såg det, haha. Mo kom hit en stund efter sitt jobb. Tittade på ett avsnitt The Hills och kom fram till att vi skulle åka till Maria på söndag och åka hem på tisdag morgon. Sen klockan 18 kom Anna och hämtade mig och Mo sprang till bussen. Kul med fotbollsträning. Körde på top mesta delen vi spelade, svårt men roligt. Blir nog att träna lite fotboll med Anna imån. Efter träningen skulle vi prata lite i omklädningsrummet men trodde inte att jag behövde lyssna på det men följde med ändå. Fotbollsträningen slutade klockan 20, samtidigt som samlingen till hockeyn..

Blev lite bloggpaus ett tag med msnprat med Mo & Fredrik. Kanske inte ser Mo igen fören nästa fredag:O Kommer sakna dig vännen! Men vi får helt enkelt vara tappra;D Och Fredrik är så söt! "Kram på dig vännen."—» Fayt :þ ~²ºº8~ HAHAHAH! säger:
Du är då snabb att komma igång
—» Fayt :þ ~²ºº8~ HAHAHAH! säger:
xD
Efter att jag berättade att jag skulle spela fotbollsmatch på söndag efter bara ha tränat två träningar, FÖR DET SKA JAG! Därför var det bra att jag följde med till omklädningsrummet efter fotbollsträningen. Båda jag och Anna var lite chockade, vi måste ha sett roliga ut, HAHA!

Men sport som är så underbar och roligt Fredrik!
"aja ... palla sport kl halv 2 på natten"
"Förlåt:P"
"Go o lägg dig du med(rolig gubbe)(Nytt meddelande)Förlåt för vaddå? För att du r dig sj?(Ännu roligare gubbe)
(:

Japp, så match på söndag då. Nervöst? JAA! Kul? JAA! Men det betyder att jag inte kan åka till Maria.. :/
Jag och Klara som också spelar fotboll och som också dansade innan den träningen slapp uppvärmingen, haha. Fast Micke tyckte vi kunde gå ett varv, så gjorde det. Grattis till att ha klarat Teoriprovet på motorcykel! Inte lite coolt då! Fick en fin tautuering av Mathilda =D Kul träning idag! "Krysset!" sa Andreas till mig och lät imponerad efter jag skjutit en gång. Sköt rätt bra denna träning, förutom att typ alla puckar gick över målet, men högt kom dem! Var rätt mycket center sen när vi spelade, kul men så svårt. Så kul med hockey <3>"Ja måste få träffa dem!"HAHA!;-) Han hade blivit så glad att han hade "fans"!;-)puss
Lite roligt då! Lite häfftigt! <3

Nu blir det strax som vanligt sen kvällsfika och nån serie, ett fint sett att avsluta dagen. Fast finast är ju att Johannes vill träffa oss!

Inga kommentarer: