torsdag 19 augusti 2010

Azum alakeum.

Igårkväll hade jag och Lb en uppesittarkväll utan att ha något att sitta uppe för. Men trevligt var det. Tittade först på nummer två och tre i Millenium seríen. Dem har växt på mig. Riktigt bra filmer. Ser riktigt fram emot när Usa kommer med sina egna versioner. Det kommer bli spännande, lite som julafton.

Med en uppestittarkväll bakom mig var det lite jobbigt att vakna vid elva idag när mamma ville tvätta sina sängkläder. Men hon fick sig lite hjälp med tvätten och sen cyklade jag typ 6 km fram och tillbaka till Roberts, för att hämta post till pappa.
Som inte var där.
Men det gör inget, för på vägen hem stannade jag och sa hej till Lova som jag såg på sitt dagis. Och Nino såg mig och ropade hej moster!

Hemma igen var det bara att snabbt gå och möta Elin. Vi vandrade ner till Parma och hör och häpna vi var först där! Petra kom dock inte långt efter. Och en liten stund senare kom Anna ocskå. Käkade och snacka. Riktigt skoj. Följde med Anna och shoppade lite på rean i Hofors ända klädaffär. Och ett tv tips så här mitt i inlägget. Veckans avsnitt av Kära Medborgare som var igår och jag missade det. Men till min och eran glädje går det i repris den 22 och och den tredje sep. Och varför ska man nu se detta program kan ni ju undra. Jo för det handlar om vårt kära Hofors. Och våran kära arbetslöshet. höhö. Men spännade att vara på rikstv!
Vårat fina Hofors...

Tillbaka hos mamma blev det att göra comeback som internet poker spelare. Spelade tre turneringar idag. Den andra gick riktigt bra slutade på ca 53 plats av ca 1300 spelare och vann för första gången i min kärrär pengar. Jag gillar kommentarerna jag fått på Face. Men ingen som undrar hur mycket jag vann. haha ;)

"Jag vill inte slänga en flaska som jag har fått av mamma, för då kanske hon tror att jag inte älskar henne"
"Där är du Hanna!" - mamma även idag har jag blivit mobbad när jag och mamma såg det där programet på Trean om samlare.. "Carro kan inte ha kommit hem än, för då skulle hon ha ropat genom fönstret" -  mamma och stund senare var det någon som ropade monster. jag blev rädd, Lb trodde det var teven och mamma hörde inte ens att det var nåt.

Fick vara lite teknisk hemma hos min ganska så otekniska syster som till och med tror att sladden sitter i fast den låg på golvet ;)  Och sen vart lite dryg mot mamma med Daniel. Azum alakeum på dig mamma! Idag har varit en rolig dag.
Vi kommer närmare och närmare Vampire Diaries säsong 2.

Inga kommentarer: