söndag 29 november 2009

Första Advent

Idag är det första advent. Vi har dock inge julemys här hemma i Haley House. Jag, Moa och Linnea kom på imorse att det ju var första advent idag. Funderar på att bygga en advents ljuststake. Fick mysiga meddelande på Fejjan från syster yster och Lova. Jag vill vara hemma och mysa. Men nu är det inte många dagar kvar!
Här, här och här. Runt bordet i Haley House. haha.

Men dem har gjort det riktigt julmysigt på State Street :)Det var ju Black Friday i fredags. En dag då alla affärer har en massa reor och folk är galna.
Men det var inte så galet på State. Men vi kom kanske dit för sent. Köpte en julklapp, två mössor, ett armban och ett par örhängen. Med massa rabatt :D
Var på New Moon i fredags också. Älskar Twilight, men New Moon var en besvikelse. Vad var storyn? Och varför hade dem med där fula vargarna så mycket? Kunde dem inte ha lagt lite mera tid på dem..
Men den tjusigaste bion jag varit på, The Arlington Theatre :) Nästan som man var utomhus. Tina och några till hade till och med trott att dem varit utomhus från början. Och Tina berättade att publiken hade börjat låta när Jacob/Taylor tar av sig tröjan när dem var på den och samma hände när vi var där, haha ;)

Inga kommentarer: