fredag 27 november 2009

Happy Thanksgiving!

Fast den är tekniskt sett redan över, men men. Hur har jag firat min första thanksgiving någonsin då? Jo, genom att gå runt hemma i pyamas, med lortigt hår och varit mindre frisk :( Men rätt mysigt med en hemma dag utan att göra något viktigt. Men tråkigt att vara mindre frisk! Tittat på film, Top Model, suttit runt köksbordet och pratat med Moa och Linnea, pratat i telefon med Kyle när Linnea inte ville svara, haha.
Jag är mest tacksam för att jag snart kommer hem igen :)

Vad kul att du lärt dig blogga med mig Anette förresten :) Hoppas allt är bra med er, hälsa Billy, Johan och Sassa :)

En sak till, för första gången någonsin vaknade jag före Moa! FÖRE!

4 kommentarer:

mor sa...

hej min Hanna du låter deppig, hoppas det inte är allvarligt, ja snart är du hemma, har nästan glömt bort hur du ser ut.STOR VARM KRAM till min sjukling

Hanna sa...

Lite deppig är jag nog. Varit sjuk och så är min lärare dum och förstör min dokumentär som inte kommer bli så bra nå mer. Och så längtar jag hem som bara den. Men nu är det inte låång tid kvar. Saknar er! Men nu är jag nästan helt frisk igen, så det är bra. Är det förresten ni som satt in 800kr på mitt konto? Tackar tackar :) Har du firat nå första advent idag då? Julpyntat nåt? Bakat? Puss och kram! :)

mor sa...

hej ge mig telenr till de de där lärarna så ska jag skälla på dem. Har skickat flera sms till dig, ja pengarna är från mig o lars, gör ont i mitt hjärta när du är ledsen. Madrassen väntar på dig o det gör jag o daniel oxså. puss o kram

Hanna sa...

Haha! :D
Jaa, jag har sett dina sms nu! :) Du får hälsa och tacka Lars jättemycket! Jag skulle vilja köpa en julklapp till honom vad skulle han tycka om tror du?
Jag ska fundera på vad jag önskar mig själv, återkommer till dig när jag vet! :) En sån där kalander igen kanske, men jag kan fixa den själv igen.
Jag saknar den där madrassen! Ska bli så fint att få sova på den igen och veta att jag är hemma :)