torsdag 19 november 2009

"I'm a Swede from Santa Barbara"

Jag längtar hem som sjutton! Om mindre än en månad är jag hemma igen!
Men först måste min grupp göra klart våran zombiefilm, jag har två assigments och en final i Cinematography och göra klart final project i både editing och Audio. Och nu är det bråttom bråttom. Inte mycket tid till dem.

Igår var vi i studion på skolan och spelade in Alex. Jag, Moa, Sandra och Tina har som final project i Audio att spela in en låt och göra en musik video till den. Så vi frågade Alex om han skulle vilja spela in en låt med oss ochdet ville han :) Det var han som gjorde mest igår också, för vi är inte så haj på det där ;) Ska till studion imorgon också och spela in ett annat gitarr ljud. Vet inte varför man ska ha två men det blir nog riktigt bra!

Som mitt final project i Editing gör jag en dokumentär (för läraren Colin ville gärna att vi skulle göra det, då vi snackat mycket om det lektionerna innan vi började med final project). Hade först inga idéer alls men så kom en rolig idé haha. Får se hur den ends up. The Swede Invasion In Santa Barbara, heter min dokumentär i alla fall :) Och jag har varit modig och frågat min lärare DaVega ni vet han som mobbar oss svenskar hela tiden ifall jag får intervjua honom. Tänkte på det länge, vore ju helt fantastiskt att ha en intervju med honom! :) Och så ska han säga "Im a Swede in Santa Barbara.. No I'm not, but I wish I was" hahah. Är jag ett geni eller är jag? :P Han svarade på mitt mail som jag skickade till honom med ett:
"hmm....When and where? Andy has to light it!" haha :D
Och den där meningen jag vill att han ska säga stod med i mailet.
Så han vet om det.
Och han har inte sagt nej.
Han är rolig DaVega. Jag vill ha honom nästa år också.

Även om jag inte kunde hans fråga idag. Såklart skulle han plåga oss svenskar. Men jag kunde faktiskt första biten av svaret. Men det hade någon redan svarat.
Fick sluta tidigare idag från Cinematographyn, (hade ju så klart editing först där vi får fiffla med vårat final project och film production där vi spelade in en zombie scen och jag var en skrikande zombie med en massa blod i ansiktet :P) så jag gick fram till DaVega när vi slutat ch frågade om vi kunde göra intervjun, för jag hade föreslagit idag men han hade ett möte idag så han undrade omvi kunde boka om den och undrade när det skulle lämnas in, så vi bestämde ny tid på måndag. Spännande!

Och Andy som stod bredvid undrade varför jag skulle intervjua DaVega, så jag berättade lite om dokumentär och DaVega sa att han skulle säga en massa elaka saker om svenskar haha. Och Andy skulle lighta den. Haha, jag får antagligen en intervju i mitt project lightat.

Resten av dagen har jag filmat lite till min dokumentär, varit med i Moas porträtt av mig som är Moas final project, gått till banken - var där igår också och fixade en sak tar det en annan dag men iaf han som hjälper en att få hjälp eller vad man ska kalla det sa hur är det Hanna, haha lite paff jag blev när en sån kommer ihåg vad man heter! ;] Blev Yogurtland och så har jag köpt en fin sak ni ska få se nån dag som jag lekt med när jag kom hem. Purple and pretty!

1 kommentar:

moa sa...

Haha, it's gonna be awesome! :) Din dokumentär alltså.
Jag längtar också hem så jäkla mycket! Snart snart snart, Hanna! :)