fredag 20 november 2009

Idag har jag varit duktig.

Men ja hur duktig jag än är går det aldrig att vara duktigare än the good girl. För hon är på något vis alltid ännu duktigare.

Till exempel sover hon just nu ;)

Sov inte så fasligt länge idag. Gick upp och käkade gröt. När jag ätit den sista tuggan hällde jag på lite vitlökskrydda på det lilla som var kvar. För att prova så där ni vet. Ingen hit. Dusch och så gick jag och Moa till skolan och dac labet. Digitaliserade lite material från ett band som jag ska ha till min dokumentär på editingen.

Sen blev det studion för att spela in gitarr nummer två som Alex ville ha. Jag kan inte det här med ljud så det är bra att han kan. För det låter hur bra som helst nu. Vi gjorde även om hans röst.

Sen blev det dac igen. Klippaklippaklippa. Gjorde en liten fin film som Sandra inte verkar gilla :P Ska visa er. Hur svenskar sätter en frame. hoho. Vi är så envisa allihopa så det är inte sant. Ingen som sa till lite innan sju som dem brukar göra att dac stänger snart, så vi fick sitta kvar nästan ända till halv åtta. Men dac labet är inte öppen nästa vecka på torsdag och fredag för att det är thanksgiving. NOOOOOOOO! Jag behöver all min tid där ju!

Hem och lagade korv med bröd. Denna gång blev det mycket bätte än förra gången då jag råkat köpa en jätteäcklig korv som innehöll gris, ko och kyckling typ. Fast hade köpt senap denna gång, blää!! Tur att nin ketchup med en kick funkar! Tittade på sista biten av Svenska Hollywood Fruar som jag och Moa hade kvar att se. hahhahha. Maria är så ROLIG! :D:D Hon kan säga vad som helst alltså och det är roligt. Hoppas det kommer en till säsong! :)

Efter det har jag gjort lite script superviser duties och skrivit veckans audio summary. Nog den längsta hittills. På kapitlet som var kortast hittills.

Förresten så blev det en massa sol förra helgen så vi kunde filma våra cinematography assigment. Filmade lite hemma och lite hemma hos Sandra i Mesa. Skrev våran final project proposal till audion också som vi lämnade in i måndags. Blev storlekt 12 på texten tillslut iaf men med radavstånd. Men hey, nåns lärare hade sagt att dem ville ha det :D Roligast var det när James kom och skulle hämta upp Maria A och jag, Tina och Sandra kröp fram så vi såg hallen hahha!

Inga kommentarer: